MSC · ModelSitesi.com
Menü

Bu forum arşiv olarak korunmaktadır. Yeni üyelik ve mesaj gönderimi kapalıdır.

Yerel inceleme · 7453 konu · yayına alınmamıştır

team taksi

Foruma dön · Sayfa 6/7

Başlatan: crow · Başlangıç: 2005-12-03 22:01:36 · 109 mesaj · Son mesaj: 2006-03-03 21:33:01

crow · 2006-03-02 17:15:07 · #22681

[Harici görsel; otomatik yüklenmez: http://i47.photobucket.com/albums/f166/crowboris/DSC02245.jpg]



[Harici görsel; otomatik yüklenmez: http://i47.photobucket.com/albums/f166/crowboris/DSC02251.jpg]

[Harici görsel; otomatik yüklenmez: http://i47.photobucket.com/albums/f166/crowboris/DSC02246.jpg]

BUROCK · 2006-03-02 17:22:36 · #22682

Ellerine saglik harika bir calisma oldu.
Dekaller son derece basarili boya ve vernikte cok iyi olmus.

volkan · 2006-03-02 17:24:23 · #22683

Yavuz Bey elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.

Şimdi anlaşılıyor neden büyük şehirlerde taksiciler trafik kuralları yokmuş gibi davranıyor, hepsi bu ralli takımına bağlı hissediyorlar kendilerini demek ki..

Ufak bir soru, aracın tavanında, üzerinde Taksi logosu bulunan ve öne doğru bakan çıkıntılı yüzeyin fonksiyonu nedir acaba? Referanslarda yok gibi duruyor.

crow · 2006-03-02 17:25:46 · #22684

BUROCK
Ellerine saglik harika bir calisma oldu.
Dekaller son derece basarili boya ve vernikte cok iyi olmus.


teşekkürler burak'cım

VoGi · 2006-03-02 17:27:57 · #22685

Şahane..Mükemmel..Çok iyi olmuş... :) Elinize sağlık..Kitin markası nedir acaba??VoGi38778,7284375

roadrunner · 2006-03-02 17:37:48 · #22687

BUROCK
Ellerine saglik harika bir calisma oldu.
Dekaller son derece basarili boya ve vernikte cok iyi olmus.
+1 kelime yok harika olmuş Yavuz abi ellerine sağlık

crow · 2006-03-02 17:39:42 · #22689

volkan
Yavuz Bey elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.

Şimdi anlaşılıyor neden büyük şehirlerde taksiciler trafik kuralları yokmuş gibi davranıyor, hepsi bu ralli takımına bağlı hissediyorlar kendilerini demek ki..

Ufak bir soru, aracın tavanında, üzerinde Taksi logosu bulunan ve öne doğru bakan çıkıntılı yüzeyin fonksiyonu nedir acaba? Referanslarda yok gibi duruyor.


volkan bey teşekkürler
hava giriş ünitesi olarak biliyorum yanlışım varsa düzeltir arkadaşlar referans fotolarına bakılırsa daha çok detayın eksik yada fazla oldugu görünür kendimce bir benzeri yaratmaktı başka referans fotolarda var ama hepsi faklı farklı sponsorlar katılmış yarışlara ait bir ara onlarıda basarım ayrıca resimi keserken o detayda ucmuş oradan orjin fotoda budur tekrar teşekkürler.
[Harici görsel; otomatik yüklenmez: http://i47.photobucket.com/albums/f166/crowboris/ddd.jpg]

crow · 2006-03-02 17:44:30 · #22692

VoGi
Şahane..Mükemmel..Çok iyi olmuş... :) Elinize sağlık..Kitin markası nedir acaba??


teşekkürler volkan

kit tamiya evolution 5

[Harici görsel; otomatik yüklenmez: http://www.angersjmr.com/images/products/24203.jpg]

crow · 2006-03-02 17:45:54 · #22693

roadrunner
BUROCK
Ellerine saglik harika bir calisma oldu.
Dekaller son derece basarili boya ve vernikte cok iyi olmus.
+1 kelime yok harika olmuş Yavuz abi ellerine sağlık


teşekkürler Sonay kardeş görüşmek üzere

Typhoon · 2006-03-02 18:01:48 · #22695

volkan
Şimdi anlaşılıyor neden büyük şehirlerde taksiciler trafik kuralları yokmuş gibi davranıyor, hepsi bu ralli takımına bağlı hissediyorlar kendilerini demek ki...


Volkan Bey keşke tüm taksiciler ralli takımlarına bağlı olsa. Ralliciler (en azından profesyonel olanlar) gerçek anlamda atletlerdir ve sanılanın aksine; gözükaralıkla, delilikle alakaları yoktur. Ralli belkide kuralları en disiplinli, en zorlu spordur. Gene kimilerinin düşündüğü gibi ralli hızlı arabaya oturup gaza basmaktan ibaret değildir. Korsika rallisi gibi sprint bir yarışta 40.000 kez vites değiştirilir. Hiç bir spor dalı yoktur ki 3 gün içinde bu kadar fiziksel ve zihinsel aktiviteyi barındırsın.
(Lütfen yanlış anlaşılmasın bunlar ne modelcilikle alakalı, ne de Volkan beye tepki olsun diye yazıyorum. Motorsporlarıyla ilgili yanlış bilgilendirmelere, özellikle medyanın yalan/yanlış haberlerine çok tepkiliyim; bari burada arkadaşlara doğru bilgiler ulaşsın istedim)

volkan
Ufak bir soru, aracın tavanında, üzerinde Taksi logosu bulunan ve öne doğru bakan çıkıntılı yüzeyin fonksiyonu nedir acaba? Referanslarda yok gibi duruyor...


Yavuz doğrusunu söylemiş. O parça bazı yarışlarda içerisi dayanılmaz sıcaklıklara erişen ve ağırlık+güç kaybı kaygılarından ötürü klima tesisatı sökülen araçlarda pilota ve co-pilota az da olsa temiz ve serin hava iletmek için kullanılır. Referans fotoları (özellikle WRC'lerde) çok bağlayıcı değildir. Etaptan etaba bile aracın üzerindeki parçalar, ekipmanlar değişiklik gösterebilir. Hele ki tam sezon kovalayan bir arabanın tamponlarından - kanadına, şanzumanından yüksekliğine kadar herşeyi değişir dolayısıyla özellikle WRC'leri yorumlarken referans fotolarından çok mantık hatalarına bakmak (dekallerinde tour-de-corse yazan bir arabada toprak lastikleri olması gibi) daha doğru sonuçlar verir.

touringstil · 2006-03-02 18:47:49 · #22697

mükemmel olmuş elinize sağlık.süper

volkan · 2006-03-02 19:58:11 · #22703

Tayfun Bey gayet güzel belirtmişsiniz gerçi ama ben yinede söyleyeyim, aman ufak esprim yanlış anlaşılmasın. Ralli sporu pek tabi ki çok disiplinli ve ciddi bir motor yarışıdır. Çok ciddi fiziksel çabaya, güce ve çelik gibi iradeye sahip olunması gerektiğini de düşünüyorum. Ben sadece "Taksi Team" takım adının zihnimde canlandırdığı espiriyi paylaşmıştım. Malumunuz İstanbul trafiğinde taksi, minibüs vbg. araçlardan muzdarip oluyoruz. Sorsak kendilerini rallici sayarlar belki de, halbuki hepimiz biliyoruz ki kural tanımamakla ralliciliğin alakası yoktur.

CErginbas · 2006-03-03 10:32:24 · #22740

Yavuz abi, Şahane bir çalışma oldu. Fikir süper, decaller süper, boya işi süper. Bir de fotoshopta çizdiğin o decalleri, arabaya cuk oturacak boyutlarda nasıl yazdırıyorsun, o oranlamayı nasıl yapıyorsun, şaşkınlıkla izliyorum. Eline sağlık.

crow · 2006-03-03 11:41:42 · #22743

CErginbas
Yavuz abi, Şahane bir çalışma oldu. Fikir süper, decaller süper, boya işi süper. Bir de fotoshopta çizdiğin o decalleri, arabaya cuk oturacak boyutlarda nasıl yazdırıyorsun, o oranlamayı nasıl yapıyorsun, şaşkınlıkla izliyorum. Eline sağlık.


teşekkürler Ceki decal çalışmaları çok kolay gecmiyor oranlamalar konusunda orjinal decal boyutlarını referans alıyorum normal çıkış alıp demo yapıyorum daha sonra decaldende bir demo basıp finale öyle başlıyorum yani garanti artı garanti ama aldıgım keyif anlatılmaz çalışmalarımın finalini hafta sonuna denk getirmeye çalıyorum malum keyif artıkca alkol tüketimi fazla oluyor bu hafta sonu eksikler tamamlanıp keyif artacak selamlar.

HAKAN · 2006-03-03 12:45:10 · #22747

Kardeşim süper diyorum başkada bir şey demiyorum.Zaten denecek bişide yok.
Perfecto.

benbeni · 2006-03-03 18:30:59 · #22761

Tek kelimeyle harika

teomanK · 2006-03-03 20:21:11 · #22774

Sayın Yavuz bey,gerçekten özenilecek bir çalışma yapmışsınız. İnsanın canı çekiyor bu tür modeller yapmaya, böyle güzel çalışmayı görünce etkilenmemek elde değil. Harika çalışmanızı, bize zevkle izlettiğinizden dolayı çok teşekkürler.
Büyük emek harcıyarak otaya çıkardığınız bu modeliniz için elnize sağlık.
İyi çalışmalar dileklerimle,saygılar sunarım.

HAKAN · 2006-03-03 20:39:48 · #22780

Harbiden Rally Art'tan daha fena duruyor.
Tekrar tebrikler kardeşim.