KucukEniste Çamura da banarsa muhteşem olur. Çamura banýp siper geçerken dioraması yapılırsa acayip olur. Çamura banýp siper geçerken yanında İngiliz askerleriyle yapılırsa acayip ötesi olur :)
Yuuuuh! Noel Baba'dan listeyle hediye mi dileniyoruz arkadaşım. Bir dur, belki beyefendi Filistinde Türk Topþusu tarafından durdurulmuş yapacak...ne belli;)
Dio denir mi bilemem ama tankı yıkılmış bir duvar ve arnavut kaldırımı cadde üzerine koyacağım. 1. Dünya Savaşında Fransa'da bir şehir gibi düşünülebilir.
Ancak araçta bir miktar kurumuş çamur olacak.
Dekal aşamasındayım. Eskitme devam edecek. Yakında yeni resimlerle güncellerim.drkwing2013-01-01 13:10:04
drkwing Dio denir mi bilemem ama tankı yıkılmış bir duvar ve arnavut kaldırımı cadde üzerine koyacağım. 1. Dünya Savaşında Fransa'da bir şehir gibi düşünülebilir.
Bu sahne nedense sadece hep ikinci dünya savaşına uygunmuþ gibi geliyor. Yıkık duvar ve Arnavut kaldırımı üzerindeki bir Mk.IV'i hayal ediyorum ama bir panzer gelip onu havaya uçuruyor... :)
Güzel gidiyor ellerinize sağlık. Çamur uygulamasına geçmeden önce dekaller ve kapaklardaki yıpranmayı aracın geneline de az miktarda yayin.Özellikle yan taraflardaki geniş yüzeylerde ufak ufak yere paralel çizgisel boya dökülmesi efekti olsa daha da güzel görünür diye düşünüyorum.