levburkara
Baris Bey, model oldukca guzel bitmis. Sari kisimlar dekal mi yoksa maskeleyip boyadiniz mi? Her halukarda isciliginiz oldukca guzel olmus. Bir de bu hangar resimlerini nasil cektiniz?
Burak bey nazik mesajınız için çok teşekkür ederim. Sarı kısımlar dekal. Ben kim onları maskeleyip yapmak kim :-)
Çok önceleri kendime fotoğraf makinesi bakarken ve tam almak üzereyken, bir müþterim tanınan bir markanın Türkiye Dist. lüðünde görevliydi ve ona da danýþmýþtým. Kendiside makine sezonu nisan ayı gibi başlar, yeni modeller gelince almak istediğin makinanın fiyatı belirgin olarak düşer, sen en güzeli diğer ihtiyaçlarını toparla diye bir öneride bulunmuştu. O günler aklımda arka fon oluşturma fikride vardı, yani düz beyaz zemin pek ilgimi çekmiyordu. Bende internetten büyük pixelli resimler indirip bir copycenter da resimleri 2 parçaya ayýrtýp, A3 ebatlı baskı kaðýtlarýna bastırdım ve çıktıları kartonlara yapıştırdım. Böylelikle tam zemin ile arka duvar diyebileceğim kısımlar dekor fonu gibi bir fon oluşturmuş oldu. Aşağıda durumu gösteren bir örnek resim mevcut. Ben bu gibi yan işleri hallederken, istediğim tipte bir makineyi tripod, özel kılıf ve şarj cihazı vb. malzemeleri ile birlikte kısa süre sonrada almış oldum. Şimdilik resim olayını böyle çözdüm.
Görüşmek üzere.
[Harici görsel; otomatik yüklenmez: http://i928.photobucket.com/albums/ad123/barisfoto/CURTISS%20P-40%20B%20TOMAHAWK/SAM_0392.jpg]
* Academy P-40B "Tomahawk" modelimi resimlerken çekmiştim. O günler bilg. masamın üzerinde maket yapıyordum, şimdi güzel bir tezgah oluşturdum.