[Harici görsel; otomatik yüklenmez: http://i924.photobucket.com/albums/ad87/z_g_h/enzo%20ferrari/DSC02662.jpg] [Harici görsel; otomatik yüklenmez: http://i924.photobucket.com/albums/ad87/z_g_h/enzo%20ferrari/DSC02663.jpg] [Harici görsel; otomatik yüklenmez: http://i924.photobucket.com/albums/ad87/z_g_h/enzo%20ferrari/DSC02664.jpg] [Harici görsel; otomatik yüklenmez: http://i924.photobucket.com/albums/ad87/z_g_h/enzo%20ferrari/DSC02665.jpg]
Aslında egzoslar kapalı değil özel bir sistem bu sadece bu araçta var kendim yaptım egzos çıkışları kapalı motoru çalýþtýrýnca egzos çıkamıyor ve motor daha çabuk ısınıyor biliyorsunuz bu tarz performans araçlarında motor soðukken perfrmanslý çalışmaz bu sebeple motor ısınana kadar delikler kapalı duruyor motor ısınınca egzos çıkış kapakları açılıyor. Þu anda da kontak kapalı olduğu için kapaklarda kapalı duruyor.
Performans otomobillerindeki, ilk çalıştırma sonrası hemen kapatılan motorlarda "buji ýslanmasý" sorununu ortadan kaldırmaya yönelik bir çözüm herhalde.