selam arkadaşlar.kızımın ev ödevi için mahalle dioraması yapmam gerekiyor.1/87 ölçek bir yığın malzeme aldım.elinde diorama fotoğrafı olan varsa bana yardımcı olabilirmi. şimdiden teşekkürler.
Yardımdan çok, meraktan sormaya yöneleceðim; kýzýnýzýn diorama ödevi nereden kaynaklanıyor? İlköğretim mi yoksa lisans programı gibi birşey midir? Modellemeyi düşündüğünüz konunun kapsamı nedir? Ne kadar detaylı olması gerekmekte?
ilköğretim 2. sınıf
ödev hayalinizdeki mahallenin maketi,matematik notuna etki edecek bi ödev
baba maket meraklısı olunca işi abarttý tabi ki:)
durum bundan ibaret.teşekkürler
tabi detaylı bir maket düşünüyorum.1/87 figürler var 100 adet civarında,oynayan çocuklar da var.çocuk parkı ve meryemana çeþmesi aldım,birkaç tren dioramalarında kullanılan 1/87 evlerden de aldım.ama evleri kendim yapacağım.
Aynı ödevi bende yaptım bunca yıldan sonra ev ödevi yapmak zor geldi.Öðretmenine söyle babam annem zamanında ev ödevlerini yapmışlar de dedim.Ha nemi yaptım yağmur ormaný ağaç evi yaptım.İlk okullarda her seni değişik ev,yaşam alanları maketleri isteniyor bilginize bizimki3.sınıfta.
Selamlar
Model Trenci'ler bu konuda ilginç çalışmalar yapmışlar. Aşağıdaki linkleri incelemenizi tavsiye ederim. Yapım aşamaları, figürlerin boyanması gibi teknikler bulunuyor:
http://modeltrenciler.com/forum/index.php?board=57.0
http://modeltrenciler.com/forum/index.php?board=63.0
Ben eleştiride bulunayım, ev ödevi olduğuna göre, kýzýnýz yapmalı :))
Bir de itirafta bulunayım, benim kızıma da böyle bir ödev vermelerini talep etmeliyim. Ben de yapmalıyım... Kolay gelsin...
Malzemeleri almışsınız.. yine de yardımı olur belki, 1/87 sanırım Faller ürünlerinin ölçeği...
Kolay gelsinn.
bu arada linkler için teşekkürler.baya bi işe yaradýlar.
bu arada plan olmadan böyle bi işe kalkışmak oldukça masraflı.deli gibi ne görsem alıyorum.ortada sadece 1,5 metre strofor var.:)))