Arkadaşlar merhaba
A7 Corsair maketine başladım.
Aşağıdaki bomba taşıma konfigirasyonunu yapmayı düşünüyorum.Acaba bu konfigirasyon doğrumudur? diye soruyorum,internette bayağı bir dolaştım bir şey bulamadım bilgisi olanlar yorum yaparsa veya bomba taşıma ile ilgili site adresi verirlerse sevinirim
1 tane Flir pod + 1 Tane yakıt tankı +4 Tane Maverick füzesi
A7e versiyonu navy olacak italerinin 1/72 kiti kutudan iki tane maverick çıkıyor ama bende hiç dört tane maverick olan yükleme pozizyonu görmedim ,bir tane maket resminde 4 tane LGB yüklü olarak gördüm ,buna istinaden yapabilir miyim diye düşünüyorum ?
Elinizde maverick paylonu varsa takın tabii ama verdiğiniz bilgi bana biraz garip geldi.
Yükleme tek kanat içinse 4 mavericki nasıl takacaksýnýz,değilse asimetrik yüklemenin kurallarını biliyor musunuz?
İdris bey en başta yanlış yazmışım yükleme şeklini
maverick+maverick+flir yakıt tankı+maverick+maverick şeklinde olacak yani her paylonda tek maverick olacak şekilde düşündüm ,bir resimde AGM-45+maverick+yakıt tankı yakıt tankı+maverick+AGM45 olarak yükleme olmuş benim düşündüğüm mühimmatın hepsinin maverick füzesinin olması mantýklýmý acaba?