Bu forum arşiv olarak korunmaktadır. Yeni üyelik ve mesaj gönderimi kapalıdır.
hobici.com
Foruma dön · Sayfa 1/1Hobici.com adlı yerel alışveriş sitemiz el değiştirdi. El değiştirmeden önce vermiş olduğum sipariş parasını ödememe karşın 1 ay oldu hala tarafıma ulaşmadı. Telefonla yaptığım aramalara rağmen hala bir sonuç alınamadı. Dikkatli olun.
Buna benzer ufak tefek sorunlar benimde başıma geldi. Verdiğim 5 siparisten 1 tanesi bulunamadı 2 taneside yanlış geldi, dioramam için metal alet kutusu seti beklerken plastik yemek seti çıktı.
Herhalde değişikliğin getirdiği sorunlardandır umarım en yakın zamanda hallolur.
eski telefonlari cevap vermiyor, su anda siparisimin akibeti mechul.
Eski sahip(ler)i sanirim foruma uye ya da forumda taniyanlar var. Birileri kulaklarini cekebilir mi? :)
puxavida38937,7563425926
Flashback
Arkadaşlar www.hobbytime.com.tr yi denedinizmi siparişim elime 24 saatten az bir zamanda ulaşınca ağzım kulaklarıma vardı,ikinci siparişimde yaklaşık bu zamanda geldi sonunda telefon açıp teşekkür ettim İstanbulda yaşıyorum İstanbul içinde bile 3-4 günde elime ulaşırken Ankara'dan 24 saatten az zamanda geliyor yanlış anlaşılmasın amaç reklam değil alışveriş yapmak isteyen modelci arkadaşlara tavsiye.
Tuna desene pizzacıdan pizza söylemek gibi birşey :D Bir deniyeyim.
Hobici.com magduru olan modelcilere duyurulur..FIREMAN38938,5598726852
Bizlere uzun süreler hizmet veren bir sitenin devredilmesinden dolayı üzgün oldugumu belirtmek isterim. İclerinizden problem yasayanlar olmus. Umarim en kisa sürede eski yöneticileri ya da yeni devralan firma sahibi tarafindan mağduriyetiniz giderilir.
Bence olayi dolandiricilik olarak degerlendirmeyelim. Amacım birilerini korumak ya da hakli cikartmak degil ama bu site bize cok uzun süre hizmet verdi. Birçogumuz modellerimizi, boyalarimizi ve diger arac gereclerimizi belki de ilk kez oradan aldik. Ben kendi adima su ana kadar verdikleri hizmetten ötürü kendilerine tesekkür ediyorum. Arayipta bulamadigim bazı özel kitleri kendileri tarafindan tedarik edildi.
Umarim sizlerin zararlari en kisa sürede telafi edilir ve umarim hobici.com eski sahipleri yeni ticari hayatlarinda burda olduğu gibi basarili ve mutlu olurlar.
Ben kendi adima hobici.com'u özleyecegim.
herkese iyi calismalar
Arkadaslar hobbytime i sayenizde keşfetim,baya guzel bir siteymiş, cok fazla secenek ve model var. Valla ne diyeyim çok saolun :)
Benim bu olayda kızdığım ve dolandırıcılık diye adlandırdığım şey yalan söylenmesidir. Ayrıca telefonlara cevap verilmemesidir. Yoksa hepimiz iş hayatındayız ve bazı aksilikleri makul ve mantıklı bir şekilde karşılarız. Eğer eski site sahipleri telefonla ra çıkıp bilgi verselerdi 1 değil 2 ay da beklerdik.
Herkese sevgiler, saygılar
Kişi sahip oldugu ahlakı ve dürüstlüğü, zor oldugu durumda da koruyabilmeli.
Aksi taktirde şimdi oldugu gibi zamanında parasını vererek de olsa aldığımız hizmetin pek bir degeri kalmıyor.
Ben 1 Ağustos 2006 tarihi itibarı ile Hobici.com'u devralan firmanın yöneticisiyim. Kendim de maket yapmaktayım.
Hepinizle en azından bu şekilde tanışmak hiç birimiz istemezdik ancak bizim de içinde bulunduğumuz durum sizden pek farklı değil.
Firma olarak 1.08 tarihi itibarı ile devralmamızın ardından birçok arkadaşımızın sorunlarını da hem kendilerinden hem de bu zamandan sonra görüntüleyebildiğimiz sistemden gördük.
Ne var ki bizim şirket olarak Hobici.com ile bugüne kadar ürün tedariği haricinde hiç bir ilişkimiz olmamıştır. Bu nedenle de bu zaman diliminden önce yapılan alışverişler konusunda inanın bir şey yapamıyoruz. Ancak hobici.com yetkililerine ulaştık ve bu durumun en kısa zamanda çözülmesi gerekliliğini ilettik ve gelecek hafta içerisinde alınacak bazı aksiyorlar olacak.
Size ayrıca ayrıntılı bir mesaj ile kendimizi tanıtarak ithalatçısı olduğumuz ürünleri ve yapmayı planladığımız tanışma toplantısını bildirmek isterim.
Sevgiler,