Bu forum arşiv olarak korunmaktadır. Yeni üyelik ve mesaj gönderimi kapalıdır.
StuH 42
Foruma dön · Sayfa 1/1Çok keyifli bir maket. Kutu içinden bi sürü PE parça ve bir metal namlu çıkıyor. Ayrıca maket bittikten sonra elde yüklü miktarda yedek parça kalıyor.
Zimmerit için Eduard'ın PE zimmerit setini kullandım. Son derece ince, parmak ve tırnakla bastırılarak maketin yüzeyine kolayca uyumu sağlanıyor.
[Harici görsel; otomatik yüklenmez: http://img519.imageshack.us/img519/9021/stuh42b08of.jpg]
[Harici görsel; otomatik yüklenmez: http://img519.imageshack.us/img519/8639/stuh42b17oh.jpg]
[Harici görsel; otomatik yüklenmez: http://img346.imageshack.us/img346/734/stuh42b20xa.jpg]
Neyse, aracı Model Master panzer renkleri ile boyadım. Az miktarda yağlıboya yıkama ve nappless yellow kuru fırça yaptım böyle oldu.
[Harici görsel; otomatik yüklenmez: http://img346.imageshack.us/img346/7950/stuh4222tq.jpg]
[Harici görsel; otomatik yüklenmez: http://img346.imageshack.us/img346/8889/stuh4239sy.jpg]
[Harici görsel; otomatik yüklenmez: http://img519.imageshack.us/img519/4749/stuh4215yf.jpg]Lonewolf38875,9337037037
Sevgiler.
Senin ufaklık sataşmıyor inşallah bunlara?
copilot
Bir de dekaller fazla mı temiz?
Dekalleri son bir tozlama operasyonuyla (önce yüksek basınça tamiya buff, PollyS Dust karışımı , ardından kuru pastel) pisleteceğimdir.
Emroglan
Senin ufaklık sataşmıyor inşallah bunlara?
Henüz sataşamıyor, muhtemelen seneye indirir hepsini aşağıya :)
judas
bildiğim kadarıyla bu araç zimmeritsiz de yapılabiliyor...
Evet, hatta bu araçtan bir daha yaparsam zimmeritsiz yapacağım. Eduard'ın zimmerit setlerini merak ettiğim için almıştım. Pişman olmadım gerçi, ama üretim zamanım çok kısıtlı olduğu için mümkün olduğu kadar kutudan çıktığı gibi yapacağım bundan sonra.
Zaten Dragon'un kutuları yeterince kalabalık oluyor :).