Bu forum arşiv olarak korunmaktadır. Yeni üyelik ve mesaj gönderimi kapalıdır.
uh-1-ilk görüntüler
Foruma dön · Sayfa 1/1italerinin 1-48 uh-1d modeli.ufak tefek tesviye,macun,zımpara çıkabilecek bir model.bir kaç yıl önce başlamış,sonra sıkılıp bi kenara bırakmıştım.1 hafta önce ani gelen bir gazla başlayıp bir kaç günde bu hale getirdim.sonra yine gaz kaçtı,bu halde duruyo bi kaç gündür.bir kaç decal daha,kapılar,pencereler,pervaneler bi kenarda duruyo,ne zaman biter bilmiyorum.
gunze nin 500 numara surfacer i ile her tarafını kalınca kaplayıp ufak tefek delik,boşlukları kapattım.(surfacer garip bir nane,fazla kalın ve uzaktan püskürtünce yüzeyde pürtüklü bir görüntü veriyor.o yüzden illaki tavsiye edemem).sonra hafif yollu pre-shading için siyahla gelişigüzel atım,siyah fazla kaçınca yine hafif bir surfacer,tamiya oliv draba göz kararı sarı karıştırıp maketi kaplama....parlak vernik atarken baktım ki pre shading den iz kalmamış,verniğin içine hafif siyah ve hafif olive drab karıştırıp gölgeleme,kir yapmaya çalıştım.fena durmadı gibi...dekallerden sonra toz pastel veya yine verniğe bi şeyler karıştırıp devam edebilirim.
(çok önemli....aletin her tarafından alet,anten,çubuk vs vs çıkıyo ve yalnızca kırılmaya yarıyolar.tamamının aynı anda takılması gereklimi,opsiyonel parçalar var mı bilmiyorum,ama hepsini kullanmıyorum,arka kuyrukta boydan boya anten teli filan gerekli ama asla bulaşmayı düşünmüyorum.yapmayı düşünen arkadaşlar antenleri minimumda tutsa iyi olur,her an kırılabiliyolar,yağlı boya kirletme yapacak olurlarsa çok büyük sorunlar çıkabilir gibi)
[Harici görsel; otomatik yüklenmez: http://i13.photobucket.com/albums/a283/hudaverdi/uh-1.jpg]
[Harici görsel; otomatik yüklenmez: http://i13.photobucket.com/albums/a283/hudaverdi/uh-1-2.jpg]
[Harici görsel; otomatik yüklenmez: http://i13.photobucket.com/albums/a283/hudaverdi/uh-1-3.jpg]
[Harici görsel; otomatik yüklenmez: http://i13.photobucket.com/albums/a283/hudaverdi/uh-1-5.jpg]
[Harici görsel; otomatik yüklenmez: http://i13.photobucket.com/albums/a283/hudaverdi/uh-1-4.jpg]
Kolay gelsin...