Ah çaylak, ne zamandır bi uçak üzerinde uğraşıyor.Şimdi uçak yaptım biraz deneyimim var.Favori arabam Ford Mustang'in maketini yapmak istiyorum!!!
Ey daha önce yapmış olanlar!! beni biraz bilgilendirir misiniz?(Marka,ölçek ,fiyat ,hata oranı vs...)
1:72 ölçeğinde var mıdır?
otomobil maketleri benim bildiğim kadarıyla 1/24 ya da 1/25 ölçekli oluyor. marka aracın modeline göre değişir. mesela eski model 65 falan amt var. yeni kasa ise tamiya'da. yeni kasa istersen Tamiya al. çünkü çok kaliteli. eski kasa olsun dersen mecburen amt alacaksın. amt biraz uğraştırır yalnız. fiyatlarda markaya göre değişir. amt fiyatları tamiya'ya göre uygundur.
mr47 otomobil maketleri benim bildiğim kadarıyla 1/24 ya da 1/25 ölçekli oluyor.dediniz ya
onun için
Bu konuda siz daha bilgili iseniz neden cahil olan arkadaşlarımızı engin bilgilerinizle aydınlatmıyorsunuz.
Faydalanırdık bu bilgilerden sevgili arkadaşım.HAKAN38766,781875
Tamamen bi yanlış anlama var benim kastetiğim kendi cahilliğim
(Bu formu daha keşfedemedim daha alıntı alma resim koymayı falan bilmiyorum)
Yanlış anlama için özür dilerim amacım saygısızlık asla değildi.mr4738766,8517824074
mr47 Tamamen bi yanlış anlama var benim kastetiğim kendi cahilliğim
(Bu formu daha keşfedemedim daha alıntı alma resim koymayı falan bilmiyorum)
Yanlış anlama için özür dilerim amacım saygısızlık asla değildi.
Yanlış anlama sonucu oluşan yersiz gerilim için asıl ben özür dilerim.Umarım kırılmamışsınızdır.HAKAN38768,6970138889
Rat rod'lar harici mat araç bende görmedim.Ratrodlarda kendi özellikleri içinde bu şekilde siyah mat oluyorlar ve jantlarda kesinlikle kırmızı.Sebebini bende bilmiyorum ama herhalde renkli yarasa olmadığındandır :)