MSC · ModelSitesi.com
Menü

Bu forum arşiv olarak korunmaktadır. Yeni üyelik ve mesaj gönderimi kapalıdır.

Yerel inceleme · 7453 konu · yayına alınmamıştır

Tamer Özkan’a teşekkür

Foruma dön · Sayfa 1/1

Başlatan: CErginbas · Başlangıç: 2005-09-01 16:33:55 · 5 mesaj · Son mesaj: 2005-09-01 17:20:13

CErginbas · 2005-09-01 16:33:55 · #825

Selamlar model sitesi ahalisi

BMW projesine bende katılayım derken, kolay olsun diye bir adet tamiya z3 aldım. Şimdiye kadar airbrush ile oto boyamadığım için, astar atmak da pek nasip olmamıştı.

Ancak bu gün sayın Tamer Özkan'dan almış olduğum astarı bmw ye atınca çıkan sonuca inanamadım. Hele bir de suyun altında 2000 numara zımparayla gezinince, off off, be böyle kaymak gibi yüzey ne gördüm, ne elledim arkadaş. Bebek poposu halt etmiş.

   Şimdi bunun üzerine gloss enamel boyayı atınca neler çıkacak, düşünmek bile heyecanlandırıyor.

Tamer abi hep, astarın önemini, basa basa söylüyor. Bende deneyince anlamış oldum. Astarı denememiş olan sivil otoculara da, acilen tavsiye ediyorum. Tamer Özkan'a da teşekkürlerimi sunuyorum.

Tamer Özkan · 2005-09-01 16:46:56 · #827

Çok teşekkür ederim Ceki Bey Arşiv görseli .

Bu forumun amacı insanların bilgilerini paylaşması dır.Moderatörler olarak doğru bildiğimiz her konuyu bıkmadan tekrar,tekrar yazıyoruz.

Sizin başarılı çalışmalarınız ve ödülleriniz de bu forumun ne derece başarıya ulaştığının bir kanıtı dır.

Bu çalışmalarınızın devamını dilerim
Saygılarımla
Tamer ÖZKAN

BUROCK · 2005-09-01 17:06:23 · #831

Ceki astar Tamiya spreymi ? Bende kullaniyorum cok iyi sonuc veriyor herkes kullanmali :)

Typhoon · 2005-09-01 17:16:13 · #832

Astar ne marka olursa olsun kullanılması fark yaratan bir olay. Bakınız presto astar:

Öncesi
[Harici görsel; otomatik yüklenmez: http://www.hmsf.com/pix/tayfun/m102.jpg]

Sonrası
[Harici görsel; otomatik yüklenmez: http://www.hmsf.com/pix/tayfun/m103.jpg]

CErginbas · 2005-09-01 17:20:13 · #833

Selam

Burak benim bahsettiğim astarı, tersane modelden aldım. Tam olarak markasını bilemiyorum, ancak onların inceltip güzel bir kıvama getirdiklerinden eminim.

Bu arada bu z3 ü yaparken kare kare fotoğrafladım, bölüm bölüm nasıl yaptığımı yazıp yolliyacağım. ilk olarak tesviye işlemini bir foruma koyayım, beğenilir ise makale yaparım.

Şimdilik tek dileğim benim tüküren pistolenin, kaporta boyası esnasında tükürmemesi. Arşiv görseli Bir çuval inciri berbat etmiyelim.