Tüm modelci arkadaşlara selam ve saygılar sunarım.
Modelsitesine yeni katıldım.Eski bir çalışmam ile merhaba demek istedim.
[Harici görsel; otomatik yüklenmez: http://i42.photobucket.com/albums/e304/kteoman/10.jpg] [Harici görsel; otomatik yüklenmez: http://i42.photobucket.com/albums/e304/kteoman/13.jpg]
Cok guzel bir calisma, bunu ve F-104'unuzu yillar once ilk gordugumden beri son birkac yilda neler yaptiginizi merak ediyordum. Umarim yeni calismalarinizi da bizimle paylasirsiniz.
Saygıdeğer modelci dostlar aranızda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum hepinize teşekkür ederim.Ben biraz gerilerde kaldım ama sizlerle modelcilik konularını paylaşmak benim için büyük keyif olacaktır.
Sevgili Tolga eğer sıkılmazsanız tabiki T-38 ve F-104'ün hikayelerini tekrar paylaşırız. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.
sevgili Teoman ,nihayet ya...hoşgeldin....Izmire vede Izmirli modelci dostlara selam ve sevgilerle....kendine iyi bak..... Izzet ÇelikobaF-4E38733,8738888889
Teşekkürler İzzet bey Türk modelcilğine yapmış olduğunuz katkılar, her zaman benim ve İzmirdeki modelcilerin büyük takdirini ve hayranlığını kazanmıştır.Sizlerin ve İstabul'daki tüm modelci arkadaşların ellerine sağlık bu ortamı hazırlayan tüm modelci dostlara sevgi ve selamlarımı sunarım.