![]()  | 
     Aktif Konular   Üye Listesi   Takvim   Arama   | 

|    | 

| Tayyareler | |
|   | 
       | 

| << Önceki Sayfa 3 | 
| Yazar | Mesaj | 
| 

onge
    Üye  
   Kayıt Tarihi: 14/03/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 336  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 20/12/2006 Saat 16:46 | 

| 

Wingtip, kanat ucu. Spit, Hurricane, BF 109 G  örneklerindeki gibi.. 

| 
 |
| 

"cure" le yeah tank cho she calcar

| 
 |
      |  
 |
| 

AKINCI03
    Üye  

Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 196  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 21/12/2006 Saat 23:49 | 

| 

Anladym onlary iki karton parçasyny üstüste koyup çok miktarda yapy?tyrma payy byrakarak yapyyorum.Eger bir kalynlyk var ise gerçek uçakta belki araya bir tabaka daha karton olabilir.ölçege görede de?i?ir.

| 
 |
| 

AIRCRAFT PRODUCTION AND REGENERATION CENTER

| 
 |
      |  
 |
| 

onge
    Üye  
   Kayıt Tarihi: 14/03/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 336  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 22/12/2006 Saat 23:03 | 

| 

Bu arada, modelin üzerine 1 ölçek dolgu verni?i 3 ölçek selülozik tiner kary?ymyndan olu?an bir dop sürdüm. 2-3 kat uygulady?ym bu dop, modelin üzerindeki printer mürekkebini bozmady?y gibi mat bir biti? de olu?turdu. Kartonun dayanyklyly?yny arttyrdy. Bazy yerlerini zymparalady?ymda kartonun tüycüklenmedi?ini gördüm. Böylece bir teknik daha ö?renmi? oldum. En yakyn zamanda ?u pudra-tutkal kary?ymy macunu deneyece?im.

| 
 |
| 

"cure" le yeah tank cho she calcar

| 
 |
      |  
 |
| << Önceki Sayfa 3 | 
     | 
 ||

Forum Atla  | 
   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  | 
 |