![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj |
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler herkese...
![]() Hummel a devam. Paletler ve diğer siyah olacak yerleri boyadım. Chipped paint (dökülmüş boya) efekti ile eskitme aşamasına başladım. Daha sonra silah bölümündeki pirinç olacak yerleri humbrolun metalik brass ı ile etrafa fazla bulastırmadan boyamaya çalıştım. Bundan sonraki aşama dekal gelecek yerlere parlak vernik, daha sonra tum modele parlak vernik ve yağlı boya yıkama aşaması olacak. ![]() ![]() ![]() |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
Bayagı bir aşamayı hızlıca gectim. Sırasıyla;
Dekal gelecek yerlere parlak vernik attım. Dekalleri yapıştırdıktan sonra, koruma amaçlı olarak ustune ve modelin her yerine tekrar parlak vernik attım. Verniğin kurumasına müteakip burnt sienna ile yağlı boya yıkamasına başladım. Geniş yerleri peçete ile, peçetenin girmediği yerleri ucu küt bir fırcayla sildim. Terebentinin kurumasından sonra, humbroll mat 63 ile drybush yaptım. Modelin bu aşaması bittikten sonra kirletme ve pisletmesine geçtim. Öncelikle matt 29 dark earth ü yüksek basınca modelin yürür aksamına püskürttüm. Bunun kurumasından sonra ana silahın namlu ucuna ve mermi kovanı cıkış deliğinin pisletmesini mat siyah ile yaptım. Ufak tefek aksesuarların yerleştirilmesinden sonra, modeli mat vernik atarak sonlandıracagım. Herkese kolay gelsin... ![]() ![]() ![]() |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Ayhan abi eline sağlık kundağı motorlu toplara bayılırım.. yanlız nacizane airbursh ın bikaç yerde azizlik yapımış.. bide anton dekalinde beyaz kontor mu var anlayamadım.. sevgiler..
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Beyaz kontür var.
|
|
![]() |
|
carlgustav
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sağlık. Bitmiş halini bekliyoruz.
|
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
![]() |
|
judas
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: nezih
bide anton dekalinde beyaz kontor mu var anlayamadım.. sevgiler.. Nezih maalesef var. Namludan söktüm zaten o dekali. Barkın bey teşekkürler... |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |