![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 23 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Sorun koltuğun yan yüzeylerinin kokpitin altındaki yükseltinin etrafını çevrelemesi gerekiyor. Fakat koltuğu birleştirince altındaki boşluk çıkıntı için biraz küçük kalıyor. Yanlardan biraz zorlarsanız yerine oturuyor. Demekki bu sorunu yaşamış olan tek ben değilmişim :D
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Bitiş tarihinin üzerinden iki buçuk ay geçti, ancak ilgilenebiliyorum. Tavşan ile kaplumbağa hikayesine benzedi bu iş :D Nasıl olsa bir ayda bitiririm diye hesap ederken, taşınmaydı, bilmem ne ...Bugünlere sarktı. Ben mazeretimi bildirip, bu lekeyi temizleme işlemine başlamış bulunuyorum. Darısı başınıza :D :)
Bütün gün boyasıyla, rengiyle, gölgesiyle uğraştım durdum. Herhalde net dört saat fıslatmışımdır pistoleyi. Griye biraz daha mavi atıyım, yok efendim yeşiline biraz daha kahve katayım derken fenalıklar bastı, iş sabahlamaya giderken burda bıraktım :) ![]() |
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Dekaller de bitti. Yarın mat vernik atıp, son aşama olarak çekiçleyeceğim :P
![]() |
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: akhilleus
Dekaller de bitti. Yarın mat vernik atıp, son aşama olarak çekiçleyeceğim :P ...mesaj alınmıştır...ancak güzelce bitirip bir kenara koymak daha iyibir fikirdir kanaatindeyim...:) yoksa bitmeyen senfonide yenibir nota olacak..:) Düzenleyen saral100 |
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
Rahmi abi naptın sen yawww.Manyak güzel olmuş.Bir de bir sorum olacak.Bu Pre shade olayında gri renk alttaki siyahı gösteriyor anladım.FAkat diğer koyu renklerde ne yapacağız?Finishi çekiçsiz yapman dileğiyle kolay gelsin...
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
Rahmi K.
![]() ![]() ![]() |
Sağol Melih :) Genelde post shade yapıyorum. Yani kullandığım her rengi biraz açıp, biraz koyultup çok çok ince katlar halinde istediğim efekti yakalayana kadar uğraşıyorum.
|
|
![]() |
|
shaw
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
![]() ![]() ![]() |
Rahmi abi ellerine sağlık bu ne güzellik maşallah x41 :D
|
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
![]() |
|
Rahmi K.
![]() ![]() ![]() |
Benim maket bitti :D Darısı başınıza...
Tezgah fena halde dağınık olduğu için maketi koyup, fotoğraf çekecek yer bulamadım.Bahçede bir iki poz çektim, idare edin artık :P ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ediz
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 173 |
![]() ![]() ![]() |
Harika olmuş,elinize sağlık.
Benim de gövde ve yakıt tanklarının montajı bitti.Geriye iniş takımları ve diğer ufak parçaların yapıştırılması kaldı.Bu aşamadan sonra nasıl bir sıra izlemem gerekir.Yakıt tankları, iniş takımları ve iniş tak. kapaklarını uçağı boyandıktan sonra mı yapıştırmalyım? Düzenleyen Ediz |
|
![]() |
|
Rahmi K.
![]() ![]() ![]() |
Sağolun,
bahsettiğiniz aşamada artık maketi boyamanızı, dekalleyip mat vernikten sonra montaja devam etmenizi tavsiye ederim. |
|
![]() |
|
Ediz
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 173 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: akhilleus
Sağolun, bahsettiğiniz aşamada artık maketi boyamanızı, dekalleyip mat vernikten sonra montaja devam etmenizi tavsiye ederim. Teşekkürler,boya işine girişeyim o zaman. |
|
![]() |
|
onurku
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sağlık çok güzel gözüküyor. Detaylı fotoları görmek dileğiyle. Birde dikey stabilizede ki Türk Bayrağı ters mi olmuş?
Saygılarımla |
|
![]() |
|
Rahmi K.
![]() ![]() ![]() |
Evet :) Fotoları küçültürken ben de fark ettim, ve düzelttim :) Artık galeri için adam gibi bir çekim ortamı hazırladığımda çekerim yenilerini.
|
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
Zannedersem F-104 makus kaderini yendi....
Elerinize sağlık. |
|
![]() |
|
Rahmi K.
![]() ![]() ![]() |
Aslında kaderden ziyade biraz zor bir işe giriştik.
Her ne kadar kalitesi ve yapım kolaylığı ile muhteşem ötesi bir maket de olsa sonuç itibariyle bir JET ! Hem de 1/48 ölçekte ve detaylı bir jet, kolay bitmiyor haliyle. Tüm bunlar tecrübe oluyor tabii. Bir sonraki projelerin iş planını hazırlamak için çok yararlı tecrübeler. Neyse şu yaz rehaveti bitsin, insanlar tezgahlarına dönsün ;) |
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
Şimdi kızacaksınız belki ama, postshade dediğimiz yöntem nasıl oluyor?Bu arada rahmi abi finish deli dehşet olmuş.Gerçek gibi vallaha yaw.Ellerine sağlık.
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
İlk bakışta alttaki resmi üsttekiyle karşılaştırılmak için verilmiş gerçek uçağın fotoğrafı zannettim. Valla tebrikler...
Ellerine sağlık, jet iyidir yahu :D |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Söze gerek bırakmıyor, ellerinize sağlık. Darısı artık diğer F-104'lerin başına :)
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 23 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |