![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29/01/2012 Saat 22:54 |
Pek severek aldy?ym bu uça?a artyk ba?layabilirim. Gerekli olan tüm levazymat masamda, gaz da bünyemde mevcut...
![]() ![]() |
|
mithat
|
|
![]() |
|
onurku
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Kolay gelsin Mithat. Bu uça?y çok severim. Ben de Hasegawa'syny yapmy?tym bir kaç yyl önce. Keyifli bir model olacaktyr. Tekrar kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
emrerkaplan
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06/07/2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 274 |
![]() ![]() ![]() |
heey buna göre 1/48 crew de vardy de mi:)??
|
|
why so serious
|
|
![]() |
|
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() |
Sa?ol Onur. Emre evet var. Hele bi uçak bitsin, yaky?any yaparyz ;)
|
|
mithat
|
|
![]() |
|
Ruhi BAYRAKTAR
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/05/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
![]() ![]() ![]() |
Ahaaaa... Yine tam gaz giden bir model daha... Kolaylyklar dilerim Mithat, bu aralar çok hyzlysyn...
|
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
Ruhi abi, hesaplaryma göre elimdeki maketleri çok hyzly bile yapsam, ömrüm bitirmeye yetmiyor!.. :) ki ben hyzly yapamyyorum. misal bu uça?yn kokpitini sabahtan bu saate zor topladym... photo etched denilen ?ey, eyvallah ayryntyly iyi ho? da, en ince cymbyzla bile tutmak için ecel terleri döktürdü. neyse uzatmadan durum ?imdilik bu ?ekilde...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mithat
|
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
mithat
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Pilotun kafayi yasladigi yeri deri boyamayi unutma... Cok mutluyum artik hastalikli izdirap bir ucak maketi yapmadigini gormekten :) kolay gelsin...
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
eyvallah nezih, valla unutmu?um! :)
ne yalan söyleyeyim ben de gayet mutluyum hani ;) |
|
mithat
|
|
![]() |
|
Ruhi BAYRAKTAR
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/05/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
![]() ![]() ![]() |
Mithat tekrardan kolaylyklar dilerim. Bu arada photo etch'leri hangi yapy?tyrycy ile yapy?tyryyorsun.
|
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
Ruhi Abi sa?olasyn, zap-a-gap'yn medium ca+'iyle yapy?tyryyorum...
|
|
mithat
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel güzel. Sen bir yap bakalym bendeki de yapmaya de?er miymi? :)Airfixlerden Froglardan sonra bünyeyi bozmasyn ama?
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
hele bi bitsin birlikte karar veririz de?er mi, de?mez mi deyü ;) pek aly?yk de?il bünyem böyle kitlere, aly?kanlyk yapmasyndan çekiniyorum :) motor kysmy da bu sabah itibariyle bitti. artyk yava? yava? uça?a benzemesini istiyorum yapty?ym ?eyin!
![]() ![]() ![]() |
|
mithat
|
|
![]() |
|
cem78
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05/05/2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel gidiyor Mithat, eline sa?lyk.
|
|
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz...
|
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
?imdilik tombul salam gibi duruyor umarym uça?a da benzer bir gün ;)
![]() ![]() Düzenleyen mithat - 06/02/2012 Saat 00:04 |
|
mithat
|
|
![]() |
|
emrerkaplan
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06/07/2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 274 |
![]() ![]() ![]() |
ma??allah.i??te kalyn enseli amerikan denizcisi:)Kutuda görülen versiyonu mu yapacaksyn.
|
|
why so serious
|
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
yapmaya çaly?aca?ym :) vakti zamanynda kutu kapa?yna tutulup almy?tym kendisini...
|
|
mithat
|
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
"taramaly tüfek"lerin deliklerini açmak çok e?lenceliydi do?rusu! kanatlary yerlerine taktyktan sonra uça?a benzemeye ba?lady kanaatindeyim...
![]() ![]() ![]() |
|
mithat
|
|
![]() |
|
Sayfa 3 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |