![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 4 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: oruç reis
Bilemiyorum ama bu hanym efendiyle bir hava muharebesine girerdim. Yntihar için daha pratik çözümler var. |
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Yntihardan daha ziyade güzel bir muharebe olurdu :)))
|
|
![]() |
|
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
F-15 videosundan sonra aklyma "Hot Shot" filmi geldi nedense. :)
|
|
![]() |
|
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() |
Afedersiniz niye kimse f-18 vuran Mig-25'ten yada müttefik helikopteri vuran (tipi aklymda de?il suan) vuran Mig-21den söz etmiyor..???
Körfez sava?ynda umutsuzca da olsa saldyryya kar?y koydu adamlar.. Düzenleyen FIREMAN - 18/02/2007 Saat 17:06 |
|
The black sheep among all white ones..
|
|
![]() |
|
realpainter
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Kirklareli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 148 |
![]() ![]() ![]() |
kendi adyma bilmiyordum.Biraz daha detay verebilir misiniz?
|
|
![]() |
|
Garga
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() |
A-10 vuran flaktan bahsettik iste :))
|
|
Kolay Gelsin
Burak |
|
![]() |
|
Garga
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() |
hafta sonu biraz calistim. kokpiti yaptim. decal oldugu icin kokpiti kapali yapacagim. hic ozenmedim neredeyse kokpitten sebep kitten sogudum biraz. kitin cok fazla oturma problemi olmadi ama arka yatay referans fotolara gore biraz fazla one egimli duruyor. ne dersiniz ??
egzost cikislarini humbrol 53 ile, kokpiti ve inis takim yuvalarini molak 1140 M ile boyadim. kit belli bir agirlik vermedigi icin buruna aldigi kadar agirlik koydum. bir B17 faciam var bu konuyu sansa birakmamak istiyorum. bunun bir kolay yolu var mi agirligi denemenin ?? ![]() ![]() ![]() |
|
Kolay Gelsin
Burak |
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Burunun sol yanyndaki lazer podunu ters yapy?tyrmy?synyz. A?a?yya do?ru çykynty ?eklinde olmaly.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
baris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 211 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba, bu kiti yaptyktan sonra ben de pek tatmin olmamy?tym. Bence motorlaryn çapy olmasy getekenden bariz bi ?ekilde daha küçük ve sanyrym arka iki dikey kanat da olmasy gerekenden küçük yapylmy?. Yani bitirdikten sonra bakynca bi orantysyzlyk göze çarpyyo ve insanyn gözünü rahatsyz ediyo.
Bu a?yrly?y anlama konusuna gelince; uça?yn arka tekerleklerinin gelece?i yere altyna bi kalem falan koyun ve terazide kalmasyny sa?layyn. burnu a?a?y dü?erse sorun yok demektir, arkaya dü?erse koydu?unuz a?yrlyk hafif gelmi? demektir. Kolay gelsin. |
|
![]() |
|
Garga
![]() ![]() ![]() |
preshade teknigini ilk olarak bir denemek istedim. ucak da navy grisi olacagi icin hos duracagini dusundum acikcasi. cok mu abartmisim ??? ya da daha dogrusu dogru olmus mu? panel cizgilerinden tamiya akrilik siyah ile gectim.
![]() ![]() |
|
Kolay Gelsin
Burak |
|
![]() |
|
Garga
![]() ![]() ![]() |
oy61 son derece haklisiniz. duzeltecegim, tesekkurler.
Düzenleyen Garga - 18/02/2007 Saat 21:48 |
|
Kolay Gelsin
Burak |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Garga
kit belli bir agirlik vermedigi icin buruna aldigi kadar agirlik koydum. bir B17 faciam var bu konuyu sansa birakmamak istiyorum. bunun bir kolay yolu var mi agirligi denemenin ?? B-17 nin zerre kadar denge problemi yoktur. |
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: oruç reis
Yntihardan daha ziyade güzel bir muharebe olurdu :))) Uçu? tecrübenizi bilmiyorum ama muharebenin neye dayanarak güzel olaca?yny dü?ündünüz acaba? |
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Bayan psikolojisinden dolayy.
|
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Mart sendromu.
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
A-10 ile hava mücadelesine girseniz ne olacak ki?:} Hani avcy uça?y kullansa tamam da yazyk de?il mi kadynca?yza? Ha diyorsanyz ki "Ben de planörle uçup 9mm Kyrykkale'mle muharebe edece?im" o zaman seyretmeye gelebilirim (gerçi abla beni yerde görüp "Aha varil" diye vurmaya niyetlenebilir).
Not: Tamam biliyorum A-10 hava savunmasy için bir ya da iki tane Sidewinder ta?yyor da konu o de?il... |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
A-10'la bir avcy uça?y ?ayet it dala?y gibi yakyn bir mücadeleye giri?irlerse, A-10'a kafa tutacak bir uçak olabilece?ini sanmyyorum.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
migjagger2
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/01/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
a 10 laryn ve harrierlaryn yava? olmalaryna ra?men son derece çevik olduklaryny okumu?tum her ?eyi yapabilirler. hafife almamak lazym
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 4 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |