Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: maket itirafy | |
Yazar | Mesaj |
Viperman
Üye Kayıt Tarihi: 25/05/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
Konu: maket itirafy Gönderim Zamanı: 14/01/2007 Saat 21:55 |
sevgili dostlar,
itiraf.com dan alynty 2005'in A?ustos ayy. Türkiye'den Avustralya'ya ta?ynyyoruz. Kocam iki ay önceden gitmi?, ben de ta?yyabilece?im, sy?dyrabilece?im kadar çok e?yayla pe?inden gidiyorum. E?yalaryn arasynda sevgili kocamyn haftalarca, en ince detayyyla, kokpitine varana kadar yapty?y F-15 maketi de var. El bagajy yapmy?ym, nasyl özenle ta?yyorum, aman kyrylmasyn. Maketi gösterdi?imde kocam gözlerine inanamyyor. Çünkü buraya gelirken o maketten ümidi kesmi?, hatta ayny modeli tekrar yapmayy bile göze almy?. Benim ona ne kadar de?er verdi?ime bir kez daha inandy?yny söylüyor ve annesi babasy dahil herkese övünerek anlatyyor, maketini gösteriyor. Herkesin bir alky?lamady?y kalyyor. Bense bütün bu övgülerin altynda eziliyor eziliyor küçücük oluyorum. Çünkü maketi dünyanyn öbür ucundan getirme nedenim, e?siz sevgim de?il. Ayny maketi yapmasyny haftalarca seyretmeyi sinirlerim kaldyrmaz, yerim kafayy. Getirmeyeyim de ne yapayym?
yorumsuz... |
|
Batur
Üye Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
Gönderim Zamanı: 14/01/2007 Saat 21:59 |
http://www.modelsitesi.com/forum2/forum_posts.asp?TID=3771 :))
Düzenleyen Batur - 14/01/2007 Saat 22:01 |
|
Viperman
Üye Kayıt Tarihi: 25/05/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
Gönderim Zamanı: 14/01/2007 Saat 22:15 |
:)
kusura bakmayyn görmemi?im... |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |