Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: Gece tayyaresi | |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj |
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 13/11/2006 Saat 10:03 |
Model yuzde 97 bitti, yarışma dönüşü kırılan pitot ve yarışma oncesi kırılıp hafif açılı yapıştırılan on sag ust anten elden gececek, iniş takımı yuvaları için hazırladığım kablo silsilesi eklenecek. Muhtemelen yalnız benim içime sinmeyen bu modele ait bazı eksik detaylar eklenecek.
Fotoğraflar Emre Demirkılıç imzalı (ihmpmuk admini), kendisine teşekkürler buradan. |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 13/11/2006 Saat 10:44 |
Eve dönerken duyduğumuz o muhteşem çatırtıdan sonra illa biryerleri kırılmıştır diye düşünüyordum.Sağlam olduğuna sevindim.
Bu arada arka kanattaki etiketi çıkarsaydınız keşke :)). |
|
Captainairbus
Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
Gönderim Zamanı: 13/11/2006 Saat 18:38 |
2 anten kırılması, bir pito kopması da bende var. Bugün tamir günü olsun.
|
|
ex copilot.
|
|
Toughbeard
Moderator Group Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 405 |
Gönderim Zamanı: 13/11/2006 Saat 19:41 |
idris sen getirdiysen ufuğu geriye sadece anten ve pito kırılması gene iyi :) ben maket hurdaya çıkmıştır diye tahmin ediyordum :p
unuttum ekleyeyim. Tebrikler birincilikten dolayı. gerçekten hak etti bu model. Hem emeğin hemde bu seferki sabrın boşa çıkmadı :) (sabır derken senin zaman kavramına göre tabii bize göre değil gene ışık hızında yaptın o ayrı) Umarım Trumpeter 2 kişilik 262 yapmaz :) Düzenleyen Toughbeard |
|
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Gönderim Zamanı: 14/11/2006 Saat 00:17 |
Benim bildiğim dünya kurallarına göre yapar:} Dragon daha başladığınız sırada conversion yaptığınız aracın finalini çıkartıyor, Trumpeter da bitirdikten sonra:}
Ellerinize sağlık Ufuk bey.:} |
|
Consume Ergo Sum
|
|
oy61
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
Gönderim Zamanı: 14/11/2006 Saat 07:10 |
Elinize sağlık diyecek söz yok.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 14/11/2006 Saat 10:58 |
Orjinalini yazan: Toughbeard
idris sen getirdiysen ufuğu geriye sadece anten ve pito kırılması gene iyi :) ben maket hurdaya çıkmıştır diye tahmin ediyordum :p Çok uğraştı bununla diye (15 gün) dikkat ettim o kadar :)). İnşallah bir dahaki sefere. |
|
<< Önceki Sayfa 3 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |