Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: Traji-komik!! | |
<< Önceki Sayfa 6 |
Yazar | Mesaj |
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 23/08/2006 Saat 23:22 |
Orjinalini yazan: akhilleus
Konuya ilgi gösteren modelcilere ARC için galeri girişi hazırlama başlığı açacağım. çok iyi olur bence... |
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
oy61
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
Gönderim Zamanı: 23/08/2006 Saat 23:25 |
Orjinalini yazan: shaw
Türk modeli yapmaktan zevk almayan var mı? Böyle bir şart var mı? Açıkcası Balıkesirdeki Tiger Meet'teki F-16'yı saymazsak mutlaka yapmak istediğim bir Türk uçağı yok. |
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
freeman
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
Gönderim Zamanı: 23/08/2006 Saat 23:26 |
Bence siz her mesajı istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Pardon ama yazilanlarin hepsi burda, tekrar okuyun isterseniz?? Orjinalini yazan: shaw
Türk modeli yapmaktan zevk almayan var mı? Türk modeli yapalım dedim diye kim model yapmaktan soğuyacak Allah aşkına lütfen yapmayın... Kendi yazdiginiz ve benim yazdigimi tekrar okumaya israrla davet ediyorum sizi.. Orjinalini yazan: shaw
Ben maket yapabiliyorum ve Türkiyenin imajını bu konuda düzeltmek için elimden geleni yapabilirim, ne ekononmi ne siyasi platformada elimden bir şey gelmez... Eğer ülkemizin imajını düzeltmek istiyorsak herkes en iyi olduğu işte bunu yapmaya başlasa?... Türkiyenin imaji maket yapma konusunda kötü degil.. Türkiye ile ilgili yanlis bilinenler, sadece maket yapilarak düzeltilemez.. Türkiyede T-55 oldugunu düsünenlere "Hayir vallaha yok, ben ne güzel M-60lar M-48 ler F-16 lar yapiyorum demek, hem, bizde bunlardan var demek, o cahil insanla ayni seviyeye inmektir.. Bu konu ile ilgili pratikte yasadigim yüzlerce örnek verebilirim.. |
|
saral100
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Gönderim Zamanı: 23/08/2006 Saat 23:29 |
Orjinalini yazan: oy61
Türk modeli yapmaktan zevk almayan var mı? Böyle bir şart var mı? Açıkcası Balıkesirdeki Tiger Meet'teki F-16'yı saymazsak mutlaka yapmak istediğim bir Türk uçağı yok. Bencede olayları koşullara bağlamayalım.Uzun yıllardır maket işleriyle uğraşmama rağmen ilk Türk uçağı modelimi bu yıl THK.yarışmasına yaptım. |
|
shaw
Üye Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
Gönderim Zamanı: 23/08/2006 Saat 23:30 |
Türk modeli yapmaktan zevk almayan var mı? Böyle bir şart var mı? Açıkcası Balıkesirdeki Tiger Meet'teki F-16'yı saymazsak mutlaka yapmak istediğim bir Türk uçağı yok. Türk modeli yapmak şart demedim ki, soru sordum. |
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
oy61
Gönderim Zamanı: 23/08/2006 Saat 23:30 |
Mesaj trafiği amma yoğun takip etmekte zorlanıyorum :D
|
|
Hayat bos!!!
|
shaw
Üye Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
Gönderim Zamanı: 23/08/2006 Saat 23:31 |
Orjinalini yazan: freeman
Bence siz her mesajı istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Pardon ama yazilanlarin hepsi burda, tekrar okuyun isterseniz?? Orjinalini yazan: shaw
Türk modeli yapmaktan zevk almayan var mı? Türk modeli yapalım dedim diye kim model yapmaktan soğuyacak Allah aşkına lütfen yapmayın... Kendi yazdiginiz ve benim yazdigimi tekrar okumaya israrla davet ediyorum sizi.. Orjinalini yazan: shaw
Ben maket yapabiliyorum ve Türkiyenin imajını bu konuda düzeltmek için elimden geleni yapabilirim, ne ekononmi ne siyasi platformada elimden bir şey gelmez... Eğer ülkemizin imajını düzeltmek istiyorsak herkes en iyi olduğu işte bunu yapmaya başlasa?... Türkiyenin imaji maket yapma konusunda kötü degil.. Türkiye ile ilgili yanlis bilinenler, sadece maket yapilarak düzeltilemez.. Türkiyede T-55 oldugunu düsünenlere "Hayir vallaha yok, ben ne güzel M-60lar M-48 ler F-16 lar yapiyorum demek, hem, bizde bunlardan var demek, o cahil insanla ayni seviyeye inmektir.. Bu konu ile ilgili pratikte yasadigim yüzlerce örnek verebilirim.. |
|
|
|
shaw
Gönderim Zamanı: 23/08/2006 Saat 23:33 |
Mesaj trafiği amma yoğun takip etmekte zorlanıyorum :D Evet trafik karışık 1001. mesajın hayırlı olsun :D |
|
|
|
oy61
Gönderim Zamanı: 23/08/2006 Saat 23:34 |
Türk modeli yapmak şart demedim ki, soru sordum. İşte bende sizin sorunuza soru ile cevap veriyorum(karadenizli olmamdan herhalde :D) Türk modeli yapmaktan zevk alınacakmış gibi bir şart var mı demek istedim ve almadığımıda mesajımda açıkladım. |
|
Hayat bos!!!
|
shaw
Gönderim Zamanı: 23/08/2006 Saat 23:35 |
Türk modeli yapmak şart demedim ki, soru sordum. İşte bende sizin sorunuza soru ile cevap veriyorum(karadenizli olmamdan herhalde :D) Türk modeli yapmaktan zevk alınacakmış gibi bir şart var mı demek istedim ve almadığımıda mesajımda açıkladım. onu anladım canım da şart deyince, soru olduğunu yinelemek istedim. :D |
|
|
|
oy61
Gönderim Zamanı: 23/08/2006 Saat 23:36 |
Evet trafik karışık 1001. mesajın hayırlı olsun :D Harbi geçmişim. Teşekkürler :) |
|
Hayat bos!!!
|
Rahmi K.
Admin Group + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
Gönderim Zamanı: 24/08/2006 Saat 00:19 |
ARC'ye nasıl gönderilir yazısı burada. Ben 30 Ağustos için elimde olduğu halde Türk uçağı göndermeyeceğim, birikmiş üç , beş bir şeyler var onları göndereceğim :) Türk uçakları kalan maketlerle beraber 29 Ekimde yollarım.
|
|
saral100
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Gönderim Zamanı: 24/08/2006 Saat 01:46 |
Türk modeli yapmak şart demedim ki, soru sordum. Mesaj trafiğinden mütevelli küçük bir yanlış anlama olmuş.....pardon Düzenleyen saral100 |
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 24/08/2006 Saat 02:08 |
Arkadaşlar
ARC ye maket yollamak için bu forumdan destur almak gerekmiyor. Kim hangi mantıkla hareket etmek istiyorsa eder. İster sadece ay-yıldızlı maketleri seçin yollayın,ister beğendiğiniz herhangi birşeyi. Kimsenin fikrini değiştirmek için helak olmayalım. |
|
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 25/08/2006 Saat 12:05 |
arc de öyle maketler görüyorumki bence biz yollamayalım hiç adamlar direk ders almaya falan gelirler kahırlarındanda çatlarlar.
biz derken kendimi kastetmedim:p |
|
<< Önceki Sayfa 6 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |