Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: Er Ryan’ı Kurtarmak | |
Yazar | Mesaj |
ardeth
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
Konu: Er Ryan’ı Kurtarmak Gönderim Zamanı: 20/04/2006 Saat 18:57 |
Bilindiği üzere WW2 konusunda son dönemin popüler filmidir. Nette dolaşırken şöyle bir site buldum. Filmin online Ansiklopedisi.
http://www.sproe.com/ Bu arada filmin dvd çevirisinde Er Ryan yerine Private'den dolayı Özel Ryan olarak çevirdikleri belirtiliyor. Bu arada siteden öğrendiğim kadarıyla kiliseye ateş eden aracı öğrenmiş oldum. Sturmpanzer imiş. Düzenleyen ardeth |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 20/04/2006 Saat 19:04 |
Orjinalini yazan: ardeth
Bu arada filmin dvd çevirisinde Er Ryan yerine Private'den dolayı Özel Ryan olarak çevirdikleri belirtiliyor. :))) Bana 70 li yıllarda TRT deki bir belgeselde "milky way - (samanyolu) yerine sütlü yol" olarak çevirdiklerini hatırlattı... |
|
freeman
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
Gönderim Zamanı: 21/04/2006 Saat 05:44 |
Ardeth = Darth Kyran??
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |