Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Akilsiz basin cezasi :( | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
roadrunner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
Gönderim Zamanı: 04/11/2005 Saat 08:28 |
Orjinalini yazan: BUROCK
Hicbirsey olmazsa en son ne yapacagimi buldum Arka cama gerek bile yokmus halbuki ohhhh |
|
Long Live Rock & Roll
|
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 07/04/2006 Saat 22:37 |
Orjinalini yazan: Tamer Özkan
2- Dekalin kanat- gövde birleşim yeri bantlanır,dekal jilet ile kesilir .Buzdolabının dondurucu kısmında tutulan gövde ertesi gün dikkatlice yerinden sökülür ,cam yerine takılır kanat tekrar yapışır vernik le ek yeri kapatılmaya çalışılır. fırça ile uygun renkten rötüş yapılma ihtiyacı olursa , enamel boya +terebentin tercih edilir. Uzun aradan sonra baktim model beni unuttun der gibi bana bakiyor dun gece Tamer Hocanin 2 numarali tavsiyesini uygulayarak cami yerine taktim. Birkac yere rotus,kaput mandallari ve ayna gibi ufak tefek is disinda bitti. Ondeki buyuk ford dekalininde yerinden kaymis oldugunu yeni farkettim , verniklerken aklim nerdeydi acaba :) Neyse bu kadarcik kusurla atlattik sukur :) |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 07/04/2006 Saat 22:37 |
|
|
Burak BALKIR
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 07/04/2006 Saat 22:53 |
Sağ ayna da eğitim zayiatı oldu galiba??
Jant detayları harika. Bir de süpap olsa gerçeği gibi duruyor. Sonuç olarak gayet temiz, bakmalık bir model olmuş. Ellerine sağlık! |
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 07/04/2006 Saat 23:26 |
Eline sağlık kardeşim.Bu ne güzellik böyle.Bakmaya doyamadım.Süper diyorum başkada bişi demiyorum.
+10 Perfecto üstü fantastico :)) |
|
BUROCK
Gönderim Zamanı: 07/04/2006 Saat 23:53 |
Ustalardan guzel yorumlar almak insani mutlu ediyor :)
Orjinalini yazan: Korkut
Sağ ayna da eğitim zayiatı oldu galiba?? Korkut hocam aracin orjinalindede ayna yok; |
|
Burak BALKIR
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 08/04/2006 Saat 00:06 |
Aaaa hiç farkında değilim! Pardon!
Ama taksalar iyi olur, onlar bizim "sağlayan" Renault-12 leri daha tanımıyorlar!!! |
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 08/04/2006 Saat 01:28 |
Burak çok güzel olmuş.. Ellerine sağlık. Sorunu çözmene çok sevindim. Zira hem içinde hem dışında, işçilik süper. Ford decalini de kafaya takmaya bile değmez bence.
İyi çalışmalar |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
BUROCK
Gönderim Zamanı: 08/04/2006 Saat 01:40 |
Tesekkurler Ceki.
Orjinalini yazan: Korkut
Aaaa hiç farkında değilim! Pardon! Ama taksalar iyi olur, onlar bizim "sağlayan" Renault-12 leri daha tanımıyorlar!!! :) bosver abi taksalarda saglariz takmasalarda ;) |
|
Burak BALKIR
|
ardeth
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
Gönderim Zamanı: 08/04/2006 Saat 01:59 |
coşmuşsun Burak eline sağlık.
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
BUROCK
Gönderim Zamanı: 08/04/2006 Saat 04:16 |
Orjinalini yazan: ardeth
coşmuşsun Burak eline sağlık. Tesekkurler Aygun :) |
|
Burak BALKIR
|
yıldırayalioğlu
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14/03/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
Gönderim Zamanı: 08/04/2006 Saat 17:25 |
çpk iyisin burak.bir tavsiye olarak bu bu rally modellerinde eskitme veya kirletme çalışmalarına başlamalısın diye düşünüyorum.bence süper olur.arabalrının sıfır halini görüyoruz.bide kullanılmış hallerini görmek isterim sende.selam lar
|
|
BUROCK
Gönderim Zamanı: 08/04/2006 Saat 20:40 |
Sagol Yildiray.Su anda sadece sprey ile calistigim icin eskitme isine girmedim ama ilerde airbrushla birlikte arada sirada eskitiriz herhalde :)
|
|
Burak BALKIR
|
impreza
Üye Kayıt Tarihi: 12/11/2005 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 134 |
Gönderim Zamanı: 08/04/2006 Saat 21:54 |
merhaba burak
wrc'yi ve wrc yapan modelcileri seviyorum. (diğer modelleri yapan arkadasları da seviyorum üzülmeyin:))) yine güzel bi model cıkarmıssın ortaya. tebrikler. her insan yaparbilir ama o arka camda yaptıgın hatayı yapmamamn gerekirdi bence. ben de bazen model cabucak bitse de oturup karsısına seyretsem diye acele edeim. bi de bakarım biyerinde bisey unutmusum. :)) bu kitten bende de var ve kutusunda yapılacağı günü bekliyor. çalışmalarında basarılar. |
|
impreza
watashi wa Toruko-jin desu |
|
benbeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
Gönderim Zamanı: 09/04/2006 Saat 04:23 |
Abi harika bir model daha.Ellerine sağlık.Bu modelden ne ders alıyoruz.Eğer bir modeli yaparken hata yapmışsak hemen o aracı oldu bittiye getirip bitirmeye çalışmıyoruz.
O modeli bir süreliğine rafa kaldırıp daha sonra tekrar modeli sağlam kafayla ele alıp böyle şaheserler yapıyoruz. |
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
BUROCK
Gönderim Zamanı: 09/04/2006 Saat 09:22 |
Engin, Omer guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim :)
Aslinda cok daha fazla ozen gostererek bitirmek istedigim bir modeldi(ornegin aracin icine butun kablolari dosemeyi falan dusunuyordum) ama arka cam olayindan sonra insan ister istemez soguyor biraz.Omerin dedigi gibi yinede bu sekilde sorunla karsilasilan bir modeli bir sure kenara koyup sonra ele almak en iyisi cunku sicagi sicagina o sinirle isi daha berbat etmekten oteye gidilmiyor :) |
|
Burak BALKIR
|
Varol
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04/12/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 09/04/2006 Saat 11:10 |
Burak Bey,
Elinize sağlık çok güzel olmuş.Bu arada sorun durumunda biraz bekleme konusuna katılıyorum ama genellikle dayanamayıp tekrar ele alıyorum:) Kolay gelsin Sait |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |