Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: 1942 Flying dergisinden | |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj |
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 01/02/2006 Saat 12:29 |
Orjinalini yazan: Erinç Özgür
Orjinalini yazan: İDRİS
Resimdeki uçakların en sağda olanı Catalina,ortadakide B-17 galiba.Soldakini seçemedim. Hangi resim bunlar? En üstteki fotoğrafta bulunan maket uçaklar. |
|
Erinç Özgür
Moderator Group Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
Gönderim Zamanı: 01/02/2006 Saat 17:35 |
Dinnggg, yanlış cevap.
|
|
Y'ar not afraid of the dark, are ya ?
|
|
Destroyer
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/01/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
Gönderim Zamanı: 02/02/2006 Saat 13:41 |
Discoverydeki o programı izledim.Spitfirela Bf109 messerschmitt eşit güçte çıktı yapılan deneylerden;ayrıca alman hava kuvvetleri başlarında kim olursa olsun hazamanının en güçlü va kuvvetlerindendir ki 1941den sonra britanya savaşı sonrası müttefiklerin eline geçmişse de 1944 yılında tekrar onların eline geçiyor çünkü ilk jet savaş uçaklarını savaşa sokuyolar e peki sonra nooluyor?Hava üstünlüğü onlardayken savaşın dengesi değişir gibi olsa dahi Amerikalılar almanların tek kalan Almanyadaki benzin(petrol)depolarını b17ler havaya uçuruyorlar. Alman hava kuvvetlerinin sonunu getiren son darbe bu oluyor!Bu dergi amerikan basımı mı modelciliğin başlangıcı böyle olsa gerek kağıttan(projelerden) küçük maketlere!
******************************************************** Cem Bey, bu mesajınızdan hiçbir şey anlamadım. Lütfederseniz mealini yazmanızı ve Forum Kuralları madde 6'yı tekrar dikkatle okumanızı rica ediyorum. Anlayışınız için peşinen teşekkür ederim. Erinç Özgür Düzenleyen Erinç Özgür |
|
***StarDestroyeR***
|
|
Clumsy
Üye Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
Gönderim Zamanı: 02/02/2006 Saat 18:13 |
Şu anda uçuşta olan Airbus A-320 uçaklarında flaplar tam açıldığında aleronların her ikisi de ayrodinamik yardım sağlamak için aşağıya bir kısım iner.(dikkat, biri yukarı diğeri aşağıya değil, her ikisi de aynı yönde, aşağıya!)
Peki sizce bu teknoloji ilk olarak hangi uçakta kullanıldı? 109E size bir şey ifade edebilir mi peki? Almanlar garip millet, severim teknolojideki yapıtlarını ve disiplinlerini. Saygılarımla, |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
<< Önceki Sayfa 3 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |