Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: BMW O.P.Grubu - DUYURU | |
Yazar | Mesaj |
Typhoon
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 374 |
Konu: BMW O.P.Grubu - DUYURU Gönderim Zamanı: 06/12/2005 Saat 01:05 |
"BMW Ortak Proje Grubu" , modelsitesi.com'un 2006 yılı içinde düzenleyeceği yarışmaya kadar süresi olan bir organizasyondur.
Daha önce çeşitli motorsporları organizasyonlarında sergileme yapılacak olmasından ötürü "BMW Ortak Proje Grubu" bitiş tarihi, bu etkinliklerin kesin tarihli olması sebebi ile kendi içinde sınırlandırılmıştı. Bu organizasyonların başarıyla tamamlanmasından sonra, sitedeki ilgi, oganizasyonlara çeşitli sebeplerle yetiştirilemeyen modellerin varlığı ve forumda yer almaları "BMW Ortak Proje Grubu" sergisinin çok başarılı geçeceğinin göstergesidir. 2005 yılındaki yarışmaya katılanlar haricinde,motorsporları sergilerine katılanlar da dahil olmak üzere; tüm BMW, Land Rover, Mini ve Rolls-Royce modelleri bu proje grubuna katılabilir. Modellerle ilgili olarak "BMW Ortak Proje Grubu" başlığı altındaki BMW Model Listesi referans alınabilir. Konu yöneticileri Typhoon - Tayfun YARDIM ve Tamer ÖZKAN 'dır. Her türlü bilgi - paylaşım ,yardım için yöneticilerle irtibat kurabilirsiniz. Yapımcısı tarafından aksi yazılı olarak belirtilmedikçe, gruba uygun tüm modeller forumun ve daha sonrasında yarışmanın ilgili kısmına dahil edilecektir. Tayfun YARDIM - Tamer ÖZKAN (Sivil Araç Grup Sorumluları) |
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 06/12/2005 Saat 19:31 |
Listede bunlari goremedim eklenebilir ..
Cooper S -John Cooper works Fujimi 12253 Mini One flag roof Fujimi 18895 John Cooper Works:Stella Bridger Fujimi 18574 Cooper S :Charlie Croker Fujimi 18575 Cooper S :Handsome rob Fujimi 18576 Düzenleyen Typhoon |
|
Typhoon
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 374 |
Gönderim Zamanı: 09/12/2005 Saat 18:22 |
İlk fırsatta eklenecek Burak, sağol.
|
|
mkaya76
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 37 |
Gönderim Zamanı: 03/10/2006 Saat 11:03 |
Merhaba ben bu konuyu yeni gördüm. Ayruca listeye ulaşamadım. Bu konudaki son gelişmeler nelerdir. Elimde yakın zamanda tamamladığım temiz 1/24 tamiya bmw z3 modelim var. Hala zamanım varsa katılabilirim.
İyi günler, iyi çalışmalar... Mustafa KAYA |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |