![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03/12/2005 Saat 07:33 |
Bu rezil kiti 1/48 olmasına, son jenerasyon uçaklardan olmasına ve ucuz olmasına kanarak aldım. Kitte gerçek uçaktakine benzemiyen bazı detaylar mevcut. Neyse bu hale 2 ay önce geldi. Yoğunluk nedeniylede böyle yatıyordu. Rahmi bey'in verdiği gazla yeniden giriştim alete bakalım sonuç ne olacak. Bir iki güne bitirmeye çalışacağız.
![]() ![]() Düzenleyen oy61 |
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Hayat bos!!!
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Yarın dekallenir bu
![]() |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Bugün nihayet havalanabilen uçakta olmayan bazı detayların makette olmasının sebebi uçağın 10 senedir bir türlü bitirilememesinden kaynaklanıyor.
|
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: İDRİS
Bugün nihayet havalanabilen uçakta olmayan bazı detayların makette olmasının sebebi uçağın 10 senedir bir türlü bitirilememesinden kaynaklanıyor. Doğru TORNADO da böyle olmuştu..selamlar |
|
![]() |
|
oy61
![]() ![]() ![]() |
Doğrusu detayları ben bütün prototiplerde aradım ama yinede yanlış.
Orjinalini yazan: akhilleus
Yarın dekallenir bu ![]() Bende öyle umuyordum ama pazar günü işe çağırdılar. ![]() |
|
Hayat bos!!!
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Prototipler uçmadan evvel uçağın maketi piyasaya çıkmıştı
![]() |
|
![]() |
|
oy61
![]() ![]() ![]() |
Odan o zaman
![]() |
|
Hayat bos!!!
|
![]() |
|
çevikbir
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 253 |
![]() ![]() ![]() |
ben severek yapmıştım detaylar ençok ingiliz prototipe uyduğu için ing çalıştım:)
![]() ![]() Düzenleyen çevikbir |
|
bakkal amca hase vormiii!!!
|
|
![]() |
|
çevikbir
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 253 |
![]() ![]() ![]() |
bu da yapılırken
![]() |
|
|
|
![]() |
|
oy61
![]() ![]() ![]() |
Tarık abi Denizliye sergiye getirdiğinde görmüştüm senin kit gerçekten güzeldi. Fakat revellin yeni jenerasyon sorunsuz kitleri arasında hiç gitmiyor.
![]() Düzenleyen oy61 |
|
Hayat bos!!!
|
![]() |
|
oy61
![]() ![]() ![]() |
Bu arada radar ayrıntısı için set filan mı kullandın yoksa ev yapımı mı?
|
|
Hayat bos!!!
|
![]() |
|
çevikbir
![]() ![]() ![]() |
ptt telefon kartı ama dikkat et 30 luk olsun 100lük ağır geliyo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
CErginbas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
![]() ![]() ![]() |
çevikbir bey
Orada harika bir koleksyon var galiba devamını görmek ister bu deli gönül. ![]() |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
![]() |
|
çevikbir
![]() ![]() ![]() |
1/72 italeri ikiside
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
KaanX
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
![]() ![]() ![]() |
Güzelmiş modelleriniz, neden bizi mahrum ettiniz bu güne kadar?
![]() |
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |