![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
blackhorse
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29/10/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30/11/2005 Saat 20:02 |
öncelikle merhabalar
tamiyanını 1/35 kingtiger modelini ITM mühendislikten geçen günlerde aldım daha önce sitede gezinirken birkaç çalışmayı incelemiştim ama hani aranınca bulunmaz ya (şu anda çalışmayı yapan arkadaşın ismini hatırlamıyorum ama)aradığımı bulamıyorum bana yardım ederseniz fikirlerinizide bekliyorum. bol bol maketli günler |
|
maket, maket, maket
|
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
feed the troll
|
|
![]() |
|
blackhorse
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29/10/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
![]() ![]() ![]() |
büyük bir ihtimalle sizinki ben tamiyanın kutuda belirtiği orjinal renkelerle boyamayı düşünüyorum. sizin fikriniz
|
|
maket, maket, maket
|
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
Tamiyanın boya şemasına göre boyayabilirsiniz. Ben ambush pattern yapıp, orada verilen red brownu gözüm tutmadığı için karışım boya yaptım...
|
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |