Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: Spitfire PR.XIX 1/72 | |
Yazar | Mesaj |
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Konu: Spitfire PR.XIX 1/72 Gönderim Zamanı: 22/05/2015 Saat 21:59 |
Eh bo? durany Allah sevmezmi? diye duydum ben de maket yapayym bari dedim. Daha do?rusu bitireyim dedim. Enteresan bir biçimde 3 günde bitti. Airfix yeni nesil kitlerin ilk döneminden, "eh fena de?il, bitince bir?eye benziyor" kitlerden. Sa?y solu fena oturmuyor, az bir miktar macun syvadym sa?yna soluna, motor blo?u etrafyna biraz perçin açtym bir de aleronlary kypyrdattym dura?anly?y bozsun diye. Boyalar Humbrol, ana renk yeni nesil boyalaryndan, pek güzel i? görüyor. Dekaller tam Allah'lyk. Ylk uygulamada 2 kat mikrosol yemesine ra?men bir saatin sonunda hala panel çizgileriyle mü?erref olmamanyn yanynda bir de yüzeyden çykyp elime yapy?an densizleri vardy. Sakin sakin gece demlenmey byraktym 3 kat daha mikrosol pe?ine. Sabaha pek terbiyelilerdi. Bu modelden yapmaya niyetli kimse varsa gidip dekal alsyn derim.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
Blackfuut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16/05/2015 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
Gönderim Zamanı: 23/05/2015 Saat 10:14 |
Elinize sa?lyk
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |