![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24/03/2015 Saat 17:24 |
Ben bunu buraya basmayy unutmu?um. PM'in klasik Ta-183 kiti. Herbikesler maketleriyle oynayyp duruyor ben de bu sefer "Dur bir myncyklayayym ?unu ne olacak acaba?" dedim. Kokpiti yapayym dedim. Eski ve hurda bir Italeri Bf.109 kitinden koltu?u kitten de zemini alyp beyaz strenle giri?iverdim ezbere. Nasyl olsa orjinali yok diye ba?ladym uydurmaya:}
![]() ![]() Ardyndan hazyr ba?lamy?ken ini? takymy yuvalaryna da bir?eyler uydurayym dedim...gerçi tekerle?in girece?i yeri hesap etmeden yaptym ya neyse:P ![]() |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Snake Eye
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/08/2005 Konum: Greece Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Süper olmu? Yalym eline sa?lyk. Küçük detay dokunu?laryn modele gerçeklik katmy?. Boya seçimin de ba?aryly olmu?. Küçük bir elmas çykarmy?syn ortaya.
|
|
SI VIS PACEM PARA BELLUM
|
|
![]() |
|
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() |
fevkalade... ellerine sa?lyk ;)
|
|
mithat
|
|
![]() |
|
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() |
Yalym model yapmy? :)
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: erhntly
Yalym model yapmy? :) Tööbeee!!! Ben yapyp duruyorum! Dinime küfreden bari müslüman olsa derler bilir misin abi:} Mal gibi gidip 138 yazmy?ym bir de ba?ly?a di mi? Nerden editliyorduk onu yahu? |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |