![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17/02/2015 Saat 08:54 |
Yarymlary da bitiriyorum arada. Malum jantlar ve radyatörler ev yapymy. Bir adet ölümcül, üç adet küçük kusuru var modelin. Yarym kalaca?yna bitsin gitsin dedim ?öyle oldu.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() |
ellerine sa?lyk harika olmu? demek, gycyk olmady?ym anlamyna gelmez de?il mi?!? :)
|
|
mithat
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
Ellerinize sa?lyk. E?er modeli ah?aptan yontmadyysanyz bu görünümü plasti?e nasyl verdi?iniz konusunda - tabi ki tecrübe ama - ufak bir makale ile bizleri aydynlatyrsanyz bahtiyar oluruz.
|
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Yok gycyk olmak serbest Mithat :D
Burak Bey, esasen bir tekni?i yok makale haline getirilebilecek. Anlatmakta hakkaten zorlanyyorum bunu, çe?itli kahve ve turuncu tonlarda ya?ly boya ve fyrçalar ile oturup gövdeyi elde boyuyorum. Ton tutmazsa finalde ?effaf sary ve turuncu Tamiya boya ile filtre uyguluyorum. Gayet ba?aryly dekaller çykty ama artyk, bunlar da kullanylabilir bunun için. Elden geliyorsa en güzeli boyamak tabii. Belki fikir verir ?öyle bir ?eyler koyayym ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gokce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 383 |
![]() ![]() ![]() |
ölümcül hata dedi?in nedir çok merak ettim...
|
|
Rivet Making Academy
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Kontrpla?ynyn a?aç rengi yanly?my?, ölümcül hata o. Yni? takymynda 32 de?il 36 tel jant olacak, teker rengi siyah de?il, gergi tellerinin açysynda hata var.
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Rahmi K.
![]() ![]() ![]() |
Onlar küçük detaylar eni?te bey :D Halen en ölümcül hatayy bulamadynyz.
Gökçe onu uzmanlara byrakyyorum :) Modelcilik olarak yakla?yrsan bir hata yok pek. Uça?yn kendinde var bi?iler diyeyim. |
|
|
|
![]() |
|
Mueve
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/09/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 581 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Burak
Ellerinize sa?lyk. E?er modeli ah?aptan yontmadyysanyz bu görünümü plasti?e nasyl verdi?iniz konusunda - tabi ki tecrübe ama - ufak bir makale ile bizleri aydynlatyrsanyz bahtiyar oluruz. Hakikaten ah?aptan yontulmu? gibi :) Harika. |
|
![]() |
|
Rahmi K.
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkürler :)
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |