Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Alym-Satym
 Modelsitesi Forumu : Duyuru ve Uyarılar : Alym-Satym
Mesaj icon Konu: SATILDI 0,5hp Ekovatly Sessiz Kompresör Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
KucukEniste
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2741
Alıntı KucukEniste Cevaplabullet Konu: SATILDI 0,5hp Ekovatly Sessiz Kompresör
    Gönderim Zamanı: 23/09/2013 Saat 10:35
KOMPRESÖR SATILMI?TIR.
Herkese Selamlar,

Çe?itli nedenlerden dolayy artyk kullanamayacak oldu?um kompresörümü satyyorum. Geçenlerde aryzalandy sanmy?tym, me?erse otomatik açma-kapamanyn vidasy gev?emi?. Bu vesileyle son olarak 20 Eylül 2013 günü de bir bakym ve kontrolden geçmi? oldu. Bu sene ba?y a?yr bakymy yapyldy, deposu temizlendi ve çek-valfleri de?i?ti, ekovat ya?y yenilendi. Danimarka üretimi 0.5 beygirlik son derece kaliteli bir motora sahip, senelerdir severek kullanyyorum. Ekovat oldu?u için de malum oldukça sessiz. 6 bara kadar hava basabiliyor.

Tüm kompresör ünitesini etrafyny kapatan galvanize metal bir dy? kutusu var. Gerekti?inde vidalaryny sökerek kolayca kompresöre ula?abilirsiniz. Kutuyla ve altyna takty?ym kaykayyyla birlikte ebatlary 51x23x40 cm. Yarym beygirlik motor biraz a?yr oldu?undan toplam a?yrlyk 20 kilo civarynda.

Alan arkada?a Küçükbakkalköy civarynda bu kompresörün gerekirse tamirini/bakymyny yapabilecek us*ta da önerebilirim. Kompresörü zamanynda bir maketçi arkada?yn elektrik mühendisi babasy toparlamy?ty, artyk ula?amady?ym için yeni bir us*ta buldum.

A?yrlyk ve ebat sebebiyle sadece Istanbul içi elden/evden teslim yapabilirim. Fiyaty 200 TL. Alan arkada? da umarym benim gibi severek kullanyp güzel maketler yapar.

[IMG">http://img.photobucket.com/albums/v209/modelciemre/Kompresor/KOMP04_zps1eb5f160.jpg" />

Düzenleyen KucukEniste - 02/10/2013 Saat 06:38
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim".
"Öaaaaööa"
"Tutmayyn küçük eni?teyi!"
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme