![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Alym-Satym | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19/08/2013 Saat 18:19 |
Selam Arkada?'lar
Forum'un eski üyelerimden olmama ra?men uzun zamandyr buralarda yoktum. Maket ile ilgili çok güzel zamanlar geçirdim ama artyk ilgilenemiyorum ve bu konu ile olu?tyrmu? oldu?um odamy komple satmak istiyorum... Envanterim .... Masa...: 2 adet ( biri Cam di?eri Ah?ap) Boyalar......görü?elim Figürler ...... 1:6 Tamiya (Alman askerleri de?i?ik birimler) Orjinal'ler..... Yaka armalary , çaky , Asker defteri .....v.s Maket Vitrini , camly...... Komprasör , 20 lt Air brush'larym.... Veee Maketlerim.... Ysteyen forumlardanda inceleyebilir!!! Yani aklynyza gelen bi sürü ?ey... Lütfen bununla ilgilenen arkada?lar benimle ba?lantyya geçebilir... Mail adresim ... [email protected] Komple ve kolleksyoncular için iyi bir fyrsattyr... |
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |