Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: şeffaf parçalar bembeyaz oldu ! ? | |
Yazar | Mesaj |
_spitfire_
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Konu: şeffaf parçalar bembeyaz oldu ! ? Gönderim Zamanı: 19/11/2005 Saat 21:59 |
merhaba arkadaşlar
bir süredir maket yapmak ile uğraşıyorum profesyonel olmak istiyorum fakat şu andaki durumum uçak mahvetme katagorisi her neyse konuya geleyim yapmaya çalıştığım model 1/48 F4-E kokpit camını boyarken boyadan cama epey bir miktar bulaştı bende aldım tineri elime bir güzel temizledim tamamen temizleyip kurumaya bıraktım ertesi gün korkunç manzara ile karşılaştım sanırım tiner şeffaf parçalarda böyle etki gösteriyor ben şimdi ne yapmalıyım uçağı böyle bıraksam berbat görünüyor bi hal çaresi olmalı dimi? varmı.. |
|
uçamk için illede bir araca gerek yok. gözlerinizi kapatın rahatlayın ve hayal edin hepsi bu.
|
|
relicks
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 150 |
Gönderim Zamanı: 19/11/2005 Saat 22:22 |
http://www.modelsitesi.com/makaleler/cam/index.htm
bi bakın işinize yarıycaktır |
|
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 19/11/2005 Saat 22:25 |
Önce şeffaf parcanın hangi tarafının kimyasal yüzünden dağıldığını tespit edin.
Sonra 400-600-800 su zımparası sırasıyla o yuzeyi zımparalayın. Yüzeyin düzlendgiğine kanaat getirdikten sonra bu linki kullanın |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
_spitfire_
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 20/11/2005 Saat 07:30 |
teşekkürler arkadaşlar
|
|
uçamk için illede bir araca gerek yok. gözlerinizi kapatın rahatlayın ve hayal edin hepsi bu.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |