![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 5 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
deniztoker
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 821 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23/08/2012 Saat 13:22 |
![]() ![]() Düzenleyen deniztoker - 23/08/2012 Saat 13:24 |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
deniztoker
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 821 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
bu golegelemeleri ve boya yypranmalary yaptyktan sonra pek içime sinmedi acykcasy sonraky eklyyece?im resimlerde daha belierli olmasy için biraz abartma gere?inde bulundum ...
|
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
lamurt
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 144 |
![]() ![]() ![]() |
a?lamak istiyorum.
|
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
linke baktym ama neden a?lamak istedi?nizi anlayamadym :)
|
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
ba?lantyyy kuramadym euehue yada anlamadym :)
|
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
lamurt
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 144 |
![]() ![]() ![]() |
maket çok güzel görünüyor da ondan. :)
|
|
![]() |
|
levburkara
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2009 Konum: United States Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
Cok guzel gidiyor Deniz Bey. Yakindan takip ediyorum. Parca uyumunu nasil buldunuz? Macuna ihtiyac oluyor mu? Ayni makete ben de basladim 4 gun once! Merakla bekliyorum yeni resimlerinizi.
|
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
Cok tesekkur ederim sagolun ....
|
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
Tesekkur ederim burak bey sagolun... Parca uyumlari pek ic acici deil acikcasi. Oturmayan yerler war alt kisimda ozellikle tekerlek yuwalarinin bazi dis kisimlari oturmadi oralara tesviye ile duzeltmeye calistim. Bide burun kysmida sykyntylyo bolume macun ile tesviye gerekti birde arka bolumde arka kanatlarin birlesim yerlerin gerekiyo ama ben oralara pek girmedim arka kanatlari tam cizgi hizasina oturtmayi dusundugumden orasi zaten kapanacgi icin gerek duymadim acikcasi. ...sizede kolay gelsin bu kitte eminim guzel bi calisma cikcaktir sizin elinizden ....
|
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
Sayfa 5 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |