Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Tayyareler
 Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler
Mesaj icon Konu: F-4E, Polemikí Aeroporía Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
arko
Üye
Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 212
Alıntı arko Cevaplabullet Konu: F-4E, Polemikí Aeroporía
    Gönderim Zamanı: 12/08/2012 Saat 23:05
737' ye geri döndükten sonra artyk 777'nin Japonya saltanaty yerine Kazak (Astana) ellerde sürünmeye ba?ladym; yine de Naorobi'den iyi oldu?unu söyleyebiliriz sanyrym:)
Sevgili Ufuk'un nedense "bari arada bir tane de hayalet kamufleli bir Yunan F-4'ü yap" demesinden sonra kendimi bu ?ekilde buluverdim.
Maketimiz Hasegawa marka 1/72 F-4E.
Yanymda foto?raf makinem yok ancak eldeki di?er teknolojik imkanlar ne halde oldu?um konusunda fikir vermeme yardymcy olacaktyr :)

Maketin kokpitinde bir de?i?ikli?e gidemeyece?im ancak dy? görünü? olarak elimden geleni yapaca?ym. Tabii ki öyle ahym ?ahym bir detaylandyrma olmayacak ancak en azyndan Ycarus modernizasyonunun gözle görülen elemanlaryny yapmaya çaly?aca?ym.

?u an için maketin ana elemanlaryny toplamaya çaly?yyorum. Görülece?i üzere yine yapym planynda belirtilenin aksine parçalary sa?ly sollu birer parça haline getirip toplamaya çaly?aca?ym. Pek tabii bir önceki Fantor maketimde yapmy? oldu?um gibi bazy detay çizgilerini de düzeltece?im.

Maketin ya?y da maalesef bazy yerlerde etkisini göstermeye ba?lamy?. Bu yüzden elimdeki imkanlary kullanarak gerekli olan detaylaryn üzerinde tekrardan çaly?yyorum:

Sanyrym bir yerlerden de dekal konusunda yardym alabilece?imi dü?ünmekle çok yüzsüzlük etmemi? olurum;)))

Haaa, bu arada P-40E de bitti bitecek ama sycaklar ve i? yo?unlu?um programymy sürekli ertelememe sebep oluyor.

Yyi maketler!
IP
Rahmi K.
Admin Group
Admin Group
Simge
+ + +

Gönderilenler: 1212
Alıntı Rahmi K. Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12/08/2012 Saat 23:59
Yapmaya, etmeye çaly?aca?ym diyorsun da yine milletin sinirini zyplatacak bir model çykacak orasy belli :) Bu arada ?apkayy masadan uzak bir yere koy istersen. Tineri var macunu var bunun :)

IP
Tora Tora Tora
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 62
Alıntı Tora Tora Tora Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13/08/2012 Saat 03:23
Kolay gelsin. Otelin kar?ysyndaki dükkanlaryn birinde küçük bir modelci dükkany var. Yçerisi hiçte fena de?ildi diye hatyrlyyorum. A?yrlyk zvezda olsada Astana da insan kendini cennette hissediyor:))
IP
Jolly Roger
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 2436
Alıntı Jolly Roger Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19/08/2012 Saat 22:06
Haaah benden önce ba?lamy?syn, hayyrly olsun. Bu gidi?ler torunlaryn bile benden önce ba?layacak ama neyse...
Consume Ergo Sum
IP
onurku
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 440
Alıntı onurku Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20/08/2012 Saat 19:57
Yunan fantoru, arkut, organik süt ve bornoz aman allahym. :) ?aka bir yana Rahmi Abi'ye katylmamak elde de?il. Yapym a?amalaryny detayly ve beyaz fonda foto?raflamayy da unutma.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.04
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide