![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
denizp
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01/09/2009 Konum: United States Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20/07/2012 Saat 06:58 |
Tekrar merhaba,
Uzun zamandan beri uzerinde calistigim USS Hornet muzesinin arsivlerini paylasacagimiz internet sitesi bitmek uzere. Tam anlamiyla "halka acilmadan" once sizlerle paylasmak ve fikirlerinizi almak istedim. Bu sitenin iki onemli islevi olacak; Oncelikle, USS Hornet arsivlerindeki tarihi fotograf ve belgelerin yaninda, sergilenen ve restorasyon altindaki ucaklarin ve geminin bolumlerinin de detayli resimleri bulunacak. Site, ayrica Hornet'te gorev almis murettabatin bilgilerini toplayacagimiz bir veri tabani ve arayuzu islevi de gorecek. Su anda, sitede Ikinci Dunya Savasi'ndan iki galeri bulunuyor. Ilki, geminin tum savas sirasindaki servisinin ozetlendigi "cruise book", digeriyse savas sirasinda Hornet'te gorev alan Air Group 17'in fotograf albumu. Her hafta yeni bir albumu yuklemeyi dusunuyorum, yeni galerilerle ilgili bilgileri de blogda (Hornet Buzz) bulabilirsiniz (RSS'le abone de olabilirsiniz). Adres: www.usshornetmuseum.org Simdilik, kullanici adi ve sifresi kullanmaniz gerekiyor: kullanici adi: hornetcrew sifre: Apollo11 Su anki iki galerinin disinda, geminin 1954'te depodan ciktiktan sonraki ilk seferindeki "cruise book" da yuklenmis durumda - gizli de olsa. Bu galeriye de bu direk adresten ulasabilirsiniz: http://www.usshornetmuseum.org/PhotoGallery/gallery.php?galleryFolder=USS_Hornet_1954_World_Cruise IE8 ve asagisindaki IE browserlarda bazi sorunlar oldugu soylendi, ama bunlarin disindaki Chrome, Firefox, Safari vb. browserlarda bir sorun olmamasi lazim. Deniz Düzenleyen denizp - 20/07/2012 Saat 22:26 |
|
![]() |
|
denizp
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01/09/2009 Konum: United States Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
Bir kac aylik aradan sonra, internet sitesini dun gece itibariyla tamamiyla halka acmis bulunuyorum (sifre olayi da kalkmis oldu).
Eger F9F Panther ve Skyraider lara ilginiz varsa en son yukledigim galeriye bakmanizi tavsiye ederim. Gelecek hafta icinde de PV-1 ve Catalina galerisini yukluyorum. Direk link burada: http://www.usshornetmuseum.org/PhotoGallery/gallery.php?galleryFolder=1954_World_Tour_Personal_Pics |
|
![]() |
|
lterlemez
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 303 |
![]() ![]() ![]() |
Link çaly?myyor.
|
|
Adriano Guisebbe Lentini
|
|
![]() |
|
denizp
![]() ![]() ![]() |
Butun galerilere bu
linkten ulasabilirsiniz |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |