Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Tayyareler
 Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler
Mesaj icon Konu: Yeni internet sitesi: USS Hornet muze arsivleri... Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
denizp
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 32
Alıntı denizp Cevaplabullet Konu: Yeni internet sitesi: USS Hornet muze arsivleri...
    Gönderim Zamanı: 20/07/2012 Saat 06:58
Tekrar merhaba,
Uzun zamandan beri uzerinde calistigim USS Hornet muzesinin arsivlerini paylasacagimiz internet sitesi bitmek uzere. Tam anlamiyla "halka acilmadan" once sizlerle paylasmak ve fikirlerinizi almak istedim.
Bu sitenin iki onemli islevi olacak; Oncelikle, USS Hornet arsivlerindeki tarihi fotograf ve belgelerin yaninda, sergilenen ve restorasyon altindaki ucaklarin ve geminin bolumlerinin de detayli resimleri bulunacak.
Site, ayrica Hornet'te gorev almis murettabatin bilgilerini toplayacagimiz bir veri tabani ve arayuzu islevi de gorecek.
Su anda, sitede Ikinci Dunya Savasi'ndan iki galeri bulunuyor. Ilki, geminin tum savas sirasindaki servisinin ozetlendigi "cruise book", digeriyse savas sirasinda Hornet'te gorev alan Air Group 17'in fotograf albumu. Her hafta yeni bir albumu yuklemeyi dusunuyorum, yeni galerilerle ilgili bilgileri de blogda (Hornet Buzz) bulabilirsiniz (RSS'le abone de olabilirsiniz).
Adres: www.usshornetmuseum.org
Simdilik, kullanici adi ve sifresi kullanmaniz gerekiyor:
kullanici adi: hornetcrew
sifre: Apollo11
Su anki iki galerinin disinda, geminin 1954'te depodan ciktiktan sonraki ilk seferindeki "cruise book" da yuklenmis durumda - gizli de olsa. Bu galeriye de bu direk adresten ulasabilirsiniz:
http://www.usshornetmuseum.org/PhotoGallery/gallery.php?galleryFolder=USS_Hornet_1954_World_Cruise
IE8 ve asagisindaki IE browserlarda bazi sorunlar oldugu soylendi, ama bunlarin disindaki Chrome, Firefox, Safari vb. browserlarda bir sorun olmamasi lazim.
Deniz

Düzenleyen denizp - 20/07/2012 Saat 22:26
IP
denizp
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 32
Alıntı denizp Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24/10/2012 Saat 00:54
Bir kac aylik aradan sonra, internet sitesini dun gece itibariyla tamamiyla halka acmis bulunuyorum (sifre olayi da kalkmis oldu).
Eger F9F Panther ve Skyraider lara ilginiz varsa en son yukledigim galeriye bakmanizi tavsiye ederim. Gelecek hafta icinde de PV-1 ve Catalina galerisini yukluyorum.
Direk link burada:
http://www.usshornetmuseum.org/PhotoGallery/gallery.php?galleryFolder=1954_World_Tour_Personal_Pics
IP
lterlemez
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 303
Alıntı lterlemez Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24/08/2013 Saat 14:17
Link çaly?myyor.
Adriano Guisebbe Lentini
IP
denizp