![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29/01/2012 Saat 19:24 |
Herkese selam,
Bugün tezgahtan taze indirdi?im bir maket. Revell'in yeni (2008) kalyply Mercedes Wolf arazi aracy. Revell'in modern Alman araçlaryndaki kötü plastikli, kaba detayly araçlaryn aksine gayet güzel detay seviyeli, güzel plastikli ve parçalary adam gibi oturan bir kit. Meraklysyysanyz tavsiye edilir. Kitte ek olarak sadece MR Modellbau firmasynyn rezin tekerlerini kullandym. Ek olarak arka taraf için de üstü örtülü yedek lastik verilmis (Revell kitinden düz plastik muhafaza cikiyor). Siz bence almayin kullanmayin, zira MR Modellbau'nun kaliplari kayik, lastikler cok rezil cikiyor. Kitin kendi vinil lastikleri epey guzel baskili, ben sirf almis oldugum icin kullandim. Tamiya boyalarla boyandi. AK Interactive ve MIG Productions ürünleri ile eskitildi. Sa? ön teker yere bas(a)myyor, zira belirtti?im üzere MR Modellbau tekerleri kötü... ![]() ![]() ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
Meraklysy de?ilim ama güzel olmu?. Uçan kediden kurtuldum. Yürüyen kedilere geçi? yapaca?ym. :) Bu modelinden gazy aldym.
Eline sa?lyk. |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Sa?ol Burak. Stokta varsa güzel kit tavsiye ederim.
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
altay ugurlu
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/02/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
![]() ![]() ![]() |
elinize sa?lyk, uzun ?a?esini yapmayy planlyyorum, lastiklerin kayyk çykmasy kötü haber, silecekler dy?ynda güzel görünüyor elinize sa?lyk.
|
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Altay Bey, kendi lastiklerini kullanacaksanyz gayet iyiler. Detaylary da baskylary da güzel görünüyor. Ben syrf zorlayyp getirtti?im için MR Modellbau firmasynyn resin lastiklerini kullandym... hiç tavsiye etmiyorum.
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
altay ugurlu
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/02/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
![]() ![]() ![]() |
uzun ?asesi için toplamayy dü?ünüyordum, ancak kysa ?asesininde bir sürü de?i?ik 'madmax' versiyonu var, onlara yönelece?im.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |