![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
KursadA
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11/12/2011 Saat 19:27 |
Caracal Models'in ilk F-16 dekal seti bildiginiz gibi gecen haftadan itibaren satiliyor ve onumuzdeki gunlerde Turkiye'ye ulasmasini bekliyorum.
Sonraki iki urun su anda baskida olan 2. F-16 seti ve F-4E/2020 seti olacak. Yine Cartograf tarafindan basilacak olan F-4E/2020 setinde iki ucaga yetecek bakim ve uyari isaretleri yaninda butun F-4E/2020 kullanici filolari icin secenekler yer alacak. Ocak ayinin son haftasinda satisa hazir olmasini planliyorum. ![]() ![]() Düzenleyen KursadA - 11/12/2011 Saat 19:47 |
|
![]() |
|
jarjarbinks
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/06/2010 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 268 |
![]() ![]() ![]() |
Keske birde 1930-1945 donemi Turk ucaklarina el atsaniz...
|
|
"If you are going through hell keep going" Sir Winston Churchill
|
|
![]() |
|
onurku
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Y?te bu haftanyn ilk i? gününde çok iyi bir haber. 48 ölçek F-4'ü 132. Filo 2020 yapsam my diye dü?ünmü?tüm Cumartesi günü Tayfun ve Cumali Abi ile birlikte. Neyse proje kesinle?ti o zaman hayyrly olsun diyelim.
|
|
![]() |
|
Ruhi BAYRAKTAR
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/05/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
![]() ![]() ![]() |
32 Ölçe?ini de bekliyoruz bu defa
|
|
![]() |
|
maverick99
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04/09/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
Kür?ad bey araya birde 112 filo eski ?eytan amblemi girse olmazmy :)
|
|
Highlander Alfa Scramble go go go
|
|
![]() |
|
KursadA
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: maverick99
Kür?ad bey araya birde 112 filo eski ?eytan amblemi girse olmazmy :) Aslinda aklimda Phantom'un Turkiye'deki hizmet tarihini en basindan beri isleyen, kamuflajli ucaklari ve eski filo amblemlerini tasiyan modernizasyon oncesi F-4E'leri de iceren daha kapsamli bir dekal seti vardi. Ancak her donemi kapsayacak bir sey gereksiz derecede karmasik ve pahali olacagi icin onlari ileride baska bir sette islemeye karar verdim. Ikinci Dunya Savasi ucaklari konusunda planlarim var ama henuz aciklama yapmak icin erken. 1/32 olcek konusu ise tamamen talebe bagli. |
|
![]() |
|
maverick99
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04/09/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
Süper olur Kür?ad bey,ayry ayry setler olmasy daha mantykly, hani ben ilerdede olurmu umuduyla yazmy?tym ,y?y?y gördüm.?imdiden kolay gelsin.
|
|
Highlander Alfa Scramble go go go
|
|
![]() |
|
Ruhi BAYRAKTAR
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/05/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
![]() ![]() ![]() |
Bence 1/32 olmaly dü?üncesindeyim. Çünkü Türkiye'de 32 ölçek çaly?anlarda baya?y mevcut... Özellikle stenciller konusunda piyasada Türk uçaklary için büyük bir eksiklik var.
|
|
![]() |
|
onurku
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Ruhi BAYRAKTAR
Bence 1/32 olmaly dü?üncesindeyim. Çünkü Türkiye'de 32 ölçek çaly?anlarda baya?y mevcut... Özellikle stenciller konusunda piyasada Türk uçaklary için büyük bir eksiklik var. Ben de ayny dü?üncedeyim. Özellikle piyasada hem Revell'in hem de Tamiya'nyn F-4'lerinin bulunabilir olmasy, ayryca bana göre modelciler tarafyndan en sevilen Türk uçaklaryndan biri olmasy önemli etkenler. Ben bile bugüne kadar ço?unlukla 72 ölçek yapmama ra?men syrf F-4 oldu?u için 48 ölçe?ini de yapaca?ym. (Gerçi daha önce yapmy?tym ama olsun) Hatta 32 ölçek Tamiya kenara attym bir tane. Dekal olursa onu da yaparym mutlaka. Tabi minimum kaç tane bastyrylyyor ve olayyn ticari boyutu nedir onlar bilmedi?im konular. Bakalym bekleyip görelim. :) |
|
![]() |
|
KursadA
![]() ![]() ![]() |
Ikinize de 1/32 konusunda kisisel mesaj atacagim.
|
|
![]() |
|
levburkara
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2009 Konum: United States Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
48'lik olsun bizim olsun :)
|
|
![]() |
|
Ruhi BAYRAKTAR
![]() ![]() ![]() |
Kür?ad bey, bana [email protected] üzerinden yazarsanyz daha rahat irtibata geçeriz.
|
|
![]() |
|
KursadA
![]() ![]() ![]() |
F-4E/2020 dekallerinin son hali bu. Bir diger sayfada da govde ustu yurume yollari yer alacak. Belirttigim gibi Ocak'in son haftasinda baskidan gelmis olacagini umuyorum.
![]() Zaman zaman modernizasyon oncesi Phantom'lar ile ilgili mesajlar aliyorum. Bunlar uzerinde de calismaya devam ediyorum ve Subat ayindan once modernizasyon oncesi F-4E'ler icin hazirladigim dekalleri de duyuracagim. Bunlar icin yaptigim bazi kaba on calismalar asagida, dekallerin son hali muhtemelen oldukca farkli olacak ama bir fikir verebilir. ![]() Düzenleyen KursadA - 04/01/2012 Saat 08:34 |
|
![]() |
|
levburkara
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2009 Konum: United States Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
Muthis haber. Bir sonraki yapimim SEA Phantom olacak gibi gorunuyor...
|
|
![]() |
|
skytrain
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 59 |
![]() ![]() ![]() |
Ellerinize sa?lyk gerçekten takdire ?ayan çaly?malar.
|
|
![]() |
|
KursadA
![]() ![]() ![]() |
F-4E/2020 dekalleri baskidan bugun geldi. Sonuclar Cartograf'dan beklendigi gibi oldukca guzel. Yapim kilavuzunu henuz bitirmedim ama bu haftasonu halletmeyi planliyorum. Fotograflar gelecek hafta.
Düzenleyen KursadA - 28/02/2012 Saat 23:27 |
|
![]() |
|
KursadA
![]() ![]() ![]() |
Nihayet dekallerin ikinci sayfasi (yurume yollari) da bugun geldi. Fotograflar asagida. Yapim kilavuzlari da birkac gun icinde elimde olacak. Bu aksam on siparisleri acacagim, sanirim gelecek hafta da dekalleri yollamaya baslarim.
Caracal Models'in Turk Hava Kuvvetleri konulu ikinci dekalinden de oldukca memnunum, ve sizlerin de begeneceginizi umarim. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() |
eme?inize sa?lyk tekrar... yine nasyl alabilece?imizi sorsam ayyp olur mu acep Kür?ad Bey?
|
|
mithat
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |