![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Veli
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28/04/2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 88 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26/09/2011 Saat 09:37 |
Geçen sene forma kaydolmu?tum ve bu sizlerle ilk model payla?ymym.45 ya?yndayym ve uzun süredir modellerle u?ra?yyorum.
Modeli geçen sene almy?tym.Modele ba?lamadan önce bol deterjan ve süngerle iyice yykadym.Büyük ölçekli modellerde boyanyn plastik zemine tutunmasy baya zorla?yyor.Esasynda her model için gereken bir zorunluluk...Parçalaryn büyüklü?ünden baya macun i?i çykyyor. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Veli
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28/04/2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 88 |
![]() ![]() ![]() |
?ase metal verilmi?,di?er parçalar plastik.?ase montajyndan sonra e?ri oldu?unu fark ettim(fabrikasyon)ve bazy parçalary kyrarak da olsa düzeltmeyi ba?ardym.Bazy parçalary da monte etmeye ba?ladym.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Veli
![]() ![]() ![]() |
Modele ba?lamadan baya ara?tyrma yaptym ve modele ekstra neler yapabilirim diye dü?ündüm.Fakat üretici firma bütün detaylary yapmy?.Motora ekstradan kablolamalar yapaca?ym,birde torpido kapa?yny kesip plastik levhalardan yeni bir kapak yaptym.Her türlü döküman ve fikre açy?ym.?imdilik bu kadar.Esen kalyn.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.BARKIN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 264 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel bir payla?ym, bitti?inde etkileyici duraca?y kesin.
Kalyp itici izlerini görünmesi mümkün olmayan yerlerde bile ü?enmeden doldurmanyz hayret verici :D |
|
mediiiiiic!
|
|
![]() |
|
Veli
![]() ![]() ![]() |
Barkyn bey,te?ekkürler.Barkyn bey modelin alt kysmyda detaylandyrylyca?yndan ve macun sürdü?üm bütün yerlerde gözükece?inden dolayy macun i?lemine girdim.Genelde modellerde bütün detaylaryn üst kysymlarda yapylmasy da bence yanly?,alt kysymda o modele ait ve gereken itina altynada gösterilmeli diye dü?ünüyorum.Esen kalyn.
|
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/01/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Veli A?abey güzel bir maket seçimi, Zor bir ba?langyç(bana göre yaw)
Devamyny merak ve ilgi ile beklemekteyim. Saygylarymla.......... Serkan DYMLY |
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/01/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Ayryca seni burada görmek çoook iyi oldu Abi.
|
|
![]() |
|
Veli
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkürler Serkan...
|
|
![]() |
|
Veli
![]() ![]() ![]() |
Motora kablolamalary yaptym.Ya? çubu?unu ekledim.Ayryca di?er elektrik kablolamalaryny da yapmaya çaly?tym.
|
![]() |
|
Veli
![]() ![]() ![]() |
Makineli tüfeklerin takyldy?y tareti topladym.Mermi kartujlary 2 parça yapy?tyrylarak oluyordu.Aralary baya macun istiyordu,bende ince beyaz asetatdan (Dosyalarda olan) keserek yapy?tyrdym.
|
![]() |
|
Veli
![]() ![]() ![]() |
Kaputun mente?elerini takmaya çaly?tym,baya yordu.Kaputun ve kapy kollarynyn tutamaklaryny kocaman plastik parçalardy,içleri dolu idi.Bu parçalary yeniden yaptym.
|
![]() |
|
Veli
![]() ![]() ![]() |
Ön yzgaradaki panjurlaryn vidalaryny yaptym.Ön tampondaki somunlary yaptym.Arka kasayy kabaca topladym.?imdilik bu kadar.
|
![]() |
|
Metin TÜRKO?LU
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/04/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 435 |
![]() ![]() ![]() |
Veli abi yap, yap nereye kadar. :) Ya?ly ba?ly insan bunlarla my u?ra?yr abi? ?aka bir yana ?imdiden ellerine sa?lyk abi. Sana ve evdekilere sabyrlar diliyorum.
Seni burada görmek gerçekten güzel. SAYGILAR |
|
Küçük ?eylere fazla önem verenler ellerinden büyük ?eyler gelmeyenlerdir. EFLATUN
|
|
![]() |
|
Veli
![]() ![]() ![]() |
Sevgili Metin,güzel yorumlaryna çok te?ekkürler.Asyl ben sana sabyrlar dilerim.
|
|
![]() |
|
erhan köküöz
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 251 |
![]() ![]() ![]() |
?imdiye kadar yaptyklaryny yakyndan gören biri olarak ke?ke bunu zyrhly araç yary?masyna yeti?tirebilseydin diye dü?ünüyorum. Ynanylmaz ayrynty ve harika i?çilik. Ellerine sa?lyk.
|
|
![]() |
|
Veli
![]() ![]() ![]() |
Erhan bey,çok te?ekkürler.Valla artyk ya?landyk,belli bir zaman diliminde (ne kadar istesemde) modeli yapyp bitiremiyorum.Yn?allah seneye.Sa?lycakla kalynyz.
|
|
![]() |
|
Dr.BARKIN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 264 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel gidiyor, silah üzerine bazy yerler kalyp itici izleri var. Görmemi? olmanyz mümkün de?il ama ben yine de tutamadym kendimi. Bitince görünmeyecek yerlere denk geliyorlar heralde. (bu arada filler olarak ne kullanyyorsunuz ye?il ye?il?)
|
|
mediiiiiic!
|
|
![]() |
|
eko67
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/01/2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() |
ellerinize sa?lyk çok güzel gözüküyor. yeniyim , bir?ey sormak istiyorum. motordaki buji kablolamasyny kaç mm kablo ile yapyyorsunuz , nerden temin ederbilirim?(1/24 için)
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |