![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
PM Model Ortak Proje Grubu | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aga77
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 133 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22/06/2011 Saat 09:34 |
PM model F4-E;
1/96 Ölçek Dekal:Babibi Taryk **** Boya Revell 8 Akrilik Fyrça Yle Boyama ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aga77
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 133 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aga77
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Haydaaa Babibi de mi koyu griyi yanly? basmy?? Tüh ya. Benim de oradan ümidim vardy. Neyse, ellerinize sa?lyk. Güzel olmu?.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
aga77
![]() ![]() ![]() |
Yok yanly? de?il bu dekal benim ysrarymla çok kysa bir zaman içerinde hazyrlandy?y için olu?an bir durum normalde taryk uyarmy?ty beni ,kabahat benimdir....
|
|
![]() |
|
Baris Can
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/12/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 385 |
![]() ![]() ![]() |
F-4 ler içerisinde görsellik olarak en yaky?an sulu çykartmayy uygulamy?synyz. Tebrikler.
Saygylar. |
|
Dü?ünenin gücü, dü?leyebildi?i dü?üncelerin synyrlary kadardyr.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |