![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
levburkara
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2009 Konum: United States Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25/04/2011 Saat 05:47 |
Selamlar, gectigimiz hafta sonu San Fransico yakinlarindaki muze haline getirilmis USS Hornet gemisini ziyaret etme firsatim oldu. Internette F-14 oldugunu gorunce costum zaten.
Ozellikle F-14'icin bazi yakin cekimler yaptim, belki referans olur ilgilenenler icin. Gerci tonlarca resim var internette ama olsun. F-14 oldukca iyi durumdaydi. Motorlar yerli yerinde va hava aliklarini acik birakmislar. Iki kisimdan da bolca resim cektim. Muzede nerdeyse kimse olmadigi icin doya doya gezdim. F-14'te dokunmadigim yer kalmadi zannederim :) Ucaklarin buyuklugu beni oldukca etkiledi. Nedense Tomcatin bu kadar devasa oldugunu dusunmemistim. 2 yil once San Diego'da da gormustum bir tane ama kalabaliktan cok fazla konsantre olamamistim incelemeye. Neyse, F-4 icin percin detaylarini cekmeye calistim. Resimlerin tumunu su adreste bulabilirsiniz: https://picasaweb.google.com/110067636253319648868/2011_05_usshornet?authkey=Gv1sRgCJry4dqwsoT9IA# Picasa kullaniyorsaniz resimlerin orjinal boyutlariyla da indirebilirsiniz. Gecen sene Turkiye'den picasaya baglanti sorunum olmustu. Eger halen devam ediyorsa problem, baska bir siteye yuklemeye calisabilirim. |
|
![]() |
|
Farhad
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 332 |
![]() ![]() ![]() |
Payla?ym için çok te?ekkürler.
Farhad |
|
![]() |
|
Baris Can
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/12/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 385 |
![]() ![]() ![]() |
Burak bey merhaba ;
Gerçekten te?ekkürler. Resim kaliteleri ve ayryntylaryda gayet güzel. Saygylar. |
|
Dü?ünenin gücü, dü?leyebildi?i dü?üncelerin synyrlary kadardyr.
|
|
![]() |
|
gokce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 383 |
![]() ![]() ![]() |
walkaround tadynda olmu? , ellerinize sa?lyk.Fakat eskitmeleri çok da refenas alma taraftary de?ilim , nihayetinde bir müze.
|
|
Rivet Making Academy
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |