![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30/03/2011 Saat 17:12 |
havadaki mevcut gazdan etkilenmi? olmalyyym ki bu i?e kalky?tym. Tamiya kit ile ba?layan serüven italeri'nin de yanyna eklenmesiyle devam ediyor. açykça söylemeliyim ki italeri tamiya'yy döver bu kitte. bu nedenle italeri kokpitte ömrü hayatymda ilk kez PE kemer kullandym. bindik bi alamete...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mithat
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Italeri Dora? Acaba kendi kalyby my ba?kasynyn kalyby my?
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() |
dragon sanyrsam
|
|
mithat
|
|
![]() |
|
KFKF
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: mithat
.... açykça söylemeliyim ki italeri tamiya'yy döver bu kitte.... Eduard nasyl? Acaba ikisini de döver mi? |
|
Koray Fenman
|
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
:) D9'unu bilmiyorum ama bende Eduard'yn 1/48 190 A8 kiti var. buna mukabil rahatlykla üst siklet diyebilirim...
|
|
mithat
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Yarimlara karistirma sunlari, bitir haci aman :)
Düzenleyen nezih - 30/03/2011 Saat 23:10 |
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
üretime devam... bu arada tamiyanyn ini? takymlary ve pervane aba?y italeri'den bir miktar daha küçük...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mithat
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Neden kamuflajyn biri negatifken öbürü pozitif?:)
?yk olacaklar eline sa?lyk; yeni tabanca marifetiylen midir bunlar? |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
çe?itlilik iyidir :)
hala senin eskiyi (badger 100) kullanyyorum desem :) bu maketler bir nevi 'test' için; güzel bir degradeyle geçeyim dedim daha profesyoneline... |
|
mithat
|
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
benim ne haddime 2 uçak birden yapmak diye diye neredeyse biri bitmek üzere...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mithat
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Ha gayret az kalmy?
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Kuyru?una gelmi?sin:) Luftwaffe'den devam edece?ine göre bir ara Emre'yle yapty?ymyz de?i?ik benek paterni antrenmanyny yapalym tez vakitte:)
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
yok mu arkada?ym düz renkte adam gibi luftwaffe tayyaresi!!!
hele bi bitsin de ?unlar, yaky?any yaparyz ;) |
|
mithat
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Söylemeye çaly?ty?ym kamuflaj, Tamiya'nyn planynda C olan, alttaki resimler. "Kyzamyk paterni" falan denilebilir herhalde.
![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
kanatlary anladym da, bu yan taraflardaki benekleri yaparken bi deri hastaly?y geçirmeyelim, allah muhafaza!
|
|
mithat
|
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Üstteki uçak ba?ka, onun kanatlary de?il. O çölde uçan bir abi. Alttaki kyzamykly uça?yn kanatlary standart RLM 02-71 keskin geçi?li, kanat i?i kolay. Ancak kyzamyk çykartmy? uça?y nasyl boyarsyn bilemiyorum :)
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Küt bir fyrçanyn ucuyla boyarsyn, aslyna uygun olur hem :)
|
|
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Bunu yaparken kyzanym geçirebilirsiniz :)
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |