![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01/03/2011 Saat 01:01 |
Herkese selamlar,
Canymyn sykyldy?y bir gün, kafayy takmayaca?ym ve e?lenmek için ba?layaca?ym bir proje bulayym dedim. O syrada HLJ'de bo? bo? etrafa bakynyrken ?unu gördüm: ![]() "Haydaaa, bunun Fuchs ile alakasy ne?" diyecek olursanyz, bu olaydan bir süre önce Armorama'da ?u fotomontajy görmü?tüm. Bundan esinlenerek kendi zirzoplu?umu yapmaya karar verdim. ![]() Bu da kurbanlyk kitimiz. Revell'in modern Alman serisinden, kalyp çöküntülü, pek bir döküntülü, plasti?i le?en plasti?inden hallice bir kit. Meraklysy iseniz Voyager Photo-etch seti ve Signifer'in lastik setleriyle adam edilmeye müsait. ![]() Düzenleyen Emroglan - 01/03/2011 Saat 01:02 |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
gokce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 383 |
![]() ![]() ![]() |
olm pembeye boyadyn bi?i demedik , hello Kitty koydun gene bi?i demedik , utanmadan bi de kirlettin mi ?indi ;)
|
|
Rivet Making Academy
|
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Bitti i?te, pembe boyam da bitti. Hepten rahata erdim.
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Emroglan
plasti?i le?en plasti?inden hallice bir kit. Plastik le?en sitesine çevirdin burayy.Peeh |
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Y? yerinden bakynca evdeki monitörü kalibre etmem gerekti?ini anlamy? bulunuyorum. Tekere, çamura dediklerimi geri alyyorum, çok güzel olmu? eline sa?lyk.
|
|
|
|
![]() |
|
Unimog
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 70 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel olmu? biraz erken yapyp 14 ?ubat hediyesi diye verecektin...
|
|
Warhammer nedir ? Yenir mi içilir mi ? Buyrun; http://www.unimogtr.com/
|
|
![]() |
|
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() |
Y?in ilginci, gayet de syradan, yani yolda sürekli gördü?ümüz bir askeri araç gibi göze aly?kyn geldi...çok ba?aryly yapylmy?, eline sa?lyk...
|
|
![]() |
|
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Emre Bey model camiasynyn sürrealist modelcisi olarak isim yapmaktasynyz.Di?er modellerinizide bekliyoruz.
Selamlar |
|
AFV Matadoru
|
|
![]() |
|
Snake Eye
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/08/2005 Konum: Greece Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Do?rusu pembe renk bu araca uymu?. Sanki çöl kamuflajyymy? havasy vermi?. Yngilizlerin Pink Panther kamuflajy misali...
|
|
SI VIS PACEM PARA BELLUM
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Pembe gomlum sende... bu ne ya buna binen askerden supe ederim ben, iyice antimiliterist oldun ha. Super guzel gorunuyor orasi ayri :) eline saglik.
Düzenleyen nezih - 02/03/2011 Saat 01:32 |
|
![]() |
|
Dr.BARKIN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 264 |
![]() ![]() ![]() |
pokemonlu da isteriz
|
|
mediiiiiic!
|
|
![]() |
|
Atilla Güç
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
![]() ![]() ![]() |
Emre eline sa?lyk, ba?taki canly pempeyi nasyl yapmy?san oldukça oturakly bir renge dönü?türmü?sün. Filtreleme ile mi yaptyn? Ylk ba?ta kyzamyk ?ekerini andyran kamuflaj ?u anda ciddi anlamda ha?in duruyor. Eskitme de gerçekçili?i ve ha?inli?i arttyrmy?, tekerlekler çok gerçekçi olmu?, ellerine sa?lyk.
|
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Yorumlar için te?ekkür ederim. Y?in ilginci bence de tozu çamuru yedikten sonra cartlak pembe olmasyna ra?men gayet do?al durdu.
Sürreal modelcili?e daha "do?al" ?eylerle devam etmeyi planlyyorum. Gerek boyamasy nefret bir renk oldu?undan, gerekse Tamiya'nyn 10 ml boyasy ancak 2 tanka yetti?inden artyk pembe tank, uçak, uzay gemisi vs yapmayaca?ym. Zaten hatun ki?i de, kaderin cilvesi midir nedir bilmiyorum, hiç hazzetmez pembe renkten. En sevdi?i renk ye?il. Evet, kaderin cilvesi olmaly! Atilla, özel bir i?lem yapmadym. Detaylara koyu renk yykama yaptym ve renkleri biraz gölgeledim. Pembeyi biraz o kyrdy. Aracyn genelini de tozlu dü?ündü?üm için çok ince buff ile tüm aracyn üzerinden geçtim. Buff renginin verdi?i sarylyk pembenin cartly?yny kyryp çamurlu haliyle uyumlu hale getirdi diye dü?ünüyorum. Ho?, filtreyle yapylan da mekanik olarak farkly gibi görünse de ayny sonuca ula?an bir i?lem. Bu sebeple filtre de uygulanabilirdi. Pembe renge ne renk filtre olurdu onu bilemem ama :) |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Neyse ki pembe bitmi?...nihayet :)
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |