Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Malzemeler | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Malzemeler |
Konu: AFV periskoplary | |
Yazar | Mesaj |
KFKF
Üye Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
Konu: AFV periskoplary Gönderim Zamanı: 09/12/2010 Saat 16:54 |
Merhaba,
Dragon (ve galiba AFV Club'ta) AFV kitlerinde periskoplary ?effaf veriyor. Bu parçalaryn ?effaf verilmi? olmasynyn boyamada ne gibi bir avantajy var? Nasyl boyanmasyny önerirsiniz. |
|
Koray Fenman
|
|
panzerjager
Üye Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
Gönderim Zamanı: 09/12/2010 Saat 20:13 |
merhabalar Koray bey. Öncelikle hangi aracy yapacaksan o aracyn referans resimlerinde periskoplaryn nasyl göründü?ünü ne renk oldu?unu ö?renmekte fayda olur bence. aracyn kapaklary açyk yapyldy?y zaman periskoplar görülüyor. periskoplaryn rahatça görüldü?ü durumlarda da parçanyn ?effaf olarak verilmesi büyük bir avantaj bence. ben genelde periskoplary boyarken mr hobby nin clear red, clear blue ve clear green renklerini kullanyyorum. Aslynda CD lerin içindeki parlak kaplama güzel bir ?ekilde kesilip do?rudan clearfix ile yapy?tyrylynca da periskoplarda güzel duruyor.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |