![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Malzemeler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
bosversen77
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26/10/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07/10/2010 Saat 09:59 |
Arkada?lar iyi günler.
Artos Power AB-05 Çift Hareketli paslanmaz malzeme airbrush'ym teti?ine basynca ucundan hava geliyor, ancak teti?ini geri çekti?imde Y?NE HAREKET ETMESYNE KAR?IN boya püskürtmüyor. Teti?i tam geri çekti?imde i?nenin iyice içeri girdi?ini görüyorum lakin boya çykmyyor. Ayryca airbrushyn ucunu elimle kapatyp teti?e basyp geri çekti?imde boya haznesine hava geri geliyor. Ancak ne yaptyysam boya attyramadym. Komple söktüm, temizledim. Tertemiz oldu. Normalde 1,5bar basynçta boyama yapyyorum ama 3 bara çyktym gene ayny. Bir akyl verin. Yardym lütfen. |
|
![]() |
|
gokce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 383 |
![]() ![]() ![]() |
bu model airbrush üstten mi alttan my beslemeli
|
|
Rivet Making Academy
|
|
![]() |
|
bosversen77
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26/10/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
![]() ![]() ![]() |
üstten beslemeli. acaba hazneden uca giden kanalda my tykanyklyk var diye sentetik tinerde 1 saatten fazla beklettim. Hazneye tiner koyup püskürtmeyi denedim ama olmuyor.
|
|
![]() |
|
levburkara
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2009 Konum: United States Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba, igneyi cikarip airbrushin ucunu parmaginizla tikayip hazneye tiner koymayi deneyebilirsiniz. Kompresoru calistirip, parmaginizi cekin ve puskurtmeye calisin. Tikaniklik igneden mi baska birseyden mi onu cozebilirsiniz belki.
|
|
![]() |
|
bosversen77
![]() ![]() ![]() |
arkada?lar sorunu hallettim.
Sorun basynç regülatöründeymi?. Ben 1,5bar hava geliyor diye dü?ünürken bizim regülatör 0,5 bar bile hava geçirmiyormu?. Çok az hava geçti?inden tabanca boya çekmiyormu?. Arkada?yn yanyna gittim. Onun kompresöründe benim airbrush canavar gibi boyuyordu. Arkada?n airbrushyny benim kompresöre ba?lady?ymyzda onda da ayny problemi ya?adyk. Kysacasy sorun basynç regülatöründeymi?. De?i?tirdim. Sorun halloldu. Ylgi ve alaka gösteren tüm arkada?lara te?ekkür ederim. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |