Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: Malzemelerinizi 40 TL' ye düzenleme önerisi. | |
Yazar | Mesaj |
Baris Can
Üye Kayıt Tarihi: 21/12/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 385 |
Konu: Malzemelerinizi 40 TL' ye düzenleme önerisi. Gönderim Zamanı: 13/02/2010 Saat 11:43 |
De?erli forumda?larym ;
Hayatymda tertip düzen adamy oldu?um için aralyk ayynyn ba?yndan itibaren almak istedi?im raf ünitesini geçti?imiz hafta izin kullanabilince ikea'dan aldym. Toz boyayla boyanmy? tamamy sac olan raf ünitesi e?er yanynyzda birisi varsa 7, yanynyzda birisi yoksa 12 dakika içinde kurulabiliyor. Tek bir yassy paket halinde kutulanmy?, hafif ve kurulduktan sonrada kolaylykla ta?ynabilir bu ürün 40 TL. Masa veya tezgahynyzyn yanynda konumlayabilece?iniz, evde temizlik yapylyrken veya i?te ba?ka bir sebepten ta?ynmasy gerekti?inde çok rahat bir ?ekilde yerini de?i?tirebilece?iniz bu raf ünitesini ihtiyacy olan herkese tavsiye ediyorum. Herkese iyi maketler diliyorum. Ürüne ait web sayfasy Düzenleyen Baris Can - 12/08/2010 Saat 22:33 |
|
Dü?ünenin gücü, dü?leyebildi?i dü?üncelerin synyrlary kadardyr.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |