![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Yarışma ve Sergiler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
zafer
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03/07/2008 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20/12/2009 Saat 23:54 |
Merhaba Arkadaslar
biraz gecte olsa sizlere bu sene 11 inci ayda yapilan Model Fuarindan bir kac görüntüyü iletmek istiyorum konulari ayirmadim rastgele hesabi bol eglenceler. Selamlar Zafer ![]() burasi Fuarin 9 sergi binasinin bir modeli ![]() burda Türk Yildizlari misafir (bence ilk defa Almanyada bir Sergide Türk Hava Kuvvetleri sergileniyor ) cünkü o kadar sergi gezdim ve daha görmedim. ![]() ![]() gördügünüz gibi BABIBI Modelde eksik degil ![]() ![]() ![]() ![]() burdada Kara Sahin boy gösteriyor ![]() ![]() ![]() ![]() kim demis model yapmak erkeklere mahsus modelleri hepsi ona ait |
|
![]() |
|
zafer
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03/07/2008 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
Devami
![]() ziyaretcinin az olduguna aldanmayin daha sabahin dokuzu ![]() daha hucum baslamadan sakin bir sohbet ![]() asagidakiler Revel tarafindan klube reklam olarak hibe edilen Modeller ![]() ![]() ![]() ![]() Konu New York Limani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rakip takim is basinda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Simdi Kalbi zayif olanlar asagidaki resimlere bakmasin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ölcek farkini kiyaslamak icin masadaki tanklar 1:35 skala bu günlük bu kadar digerleri kisa zamanda. |
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Çok te?ekkürler... Foto?raflara baktym baktym ve baktym... Karar verdim, benim maketim gelmi?. Yarym ne kalmy?ty tezgahta?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |