![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
VEDAT
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15/11/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 49 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07/09/2009 Saat 14:31 |
Merhaba ,
A?a?ydaki linkte bulunan hasegawa nyn kiti hakkynda yorumu olan varsa çok memnun olurum. ayryca Türk uça?y yapylabilirli?i konusunda da bilgi alabilirsem çok sevinirim. ?imdiden çok te?ekkür ederim , Saygylarymla... |
|
![]() |
|
VEDAT
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15/11/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 49 |
![]() ![]() ![]() |
http://www.modelhobbies.co.uk/shop/hasegawa-tf104gf104d-starfighter-usaf-09726-p-8733.html
pardon linki koymayy unutmu?um... |
|
![]() |
|
sozgen70
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 133 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Bahsetti?iniz kit ile a?a?ydaki linkte yorumu verilen kit kalyplary ayny oldu?u için efektif olarak ayny modeldir. Umarym i?inize yarar. Kiti ben kendim yapmadym, bende yapylmamy? olarak tek ki?ilik olany var. Bendeki kit kutuda mükemmel duruyor, hasegawa'nyn F-104 kiti 1/48 ölçekteki en iyi kittir diye tüm yorum siteleri söylüyor. http://www.modelingmadness.com/reviews/viet/tc/tmctf104.htm |
|
![]() |
|
sozgen70
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 133 |
![]() ![]() ![]() |
Kit kutudan çykty?y gibi -tabii çykartmalary sizin bulmanyz gerek- Türk Hava Kuvvetleri olarak yapylabilir. Ancak modelini yapaca?ynyz uça?yn TF-104G'mi yoksa CF-104D'mi oldu?una dikkat edin, çünkü ikisi arasynda ufak tefek farklar var. Sizin almak istedi?iniz kit her iki tipte de yapylabildi?inden size dü?en gerçek uça?yn hangisi oldu?unu tespit etmek.
Yyi maketler... |
|
![]() |
|
VEDAT
![]() ![]() ![]() |
Ben TF-104G dü?ünüyorum...
|
|
![]() |
|
sozgen70
![]() ![]() ![]() |
Linkini gönderdi?iniz kit uygun o zaman. Yine de modelini yapaca?ynyz uça?yn gerçe?ini mümkün oldu?unca iyi ara?tyrmanyzy tavsiye ederim. Örne?in Türkiye'ye Hollanda'dan gelen TF-104G ile Amerika'dan gelen bazy detaylarda farklylyk gösterebiliyor. Özellikle fyrlatma iskemlelerine dikkat edin. Türkiye'ye birçok kaynaktan F-104 geldi?i için aralarynda ufak tefak farklylyklar olabiliyor.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |