Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Alym-Satym | |
Modelsitesi Forumu : Duyuru ve Uyarılar : Alym-Satym |
Konu: Aztek A7778 full set temiz *SATILDI* | |
Yazar | Mesaj |
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Konu: Aztek A7778 full set temiz *SATILDI* Gönderim Zamanı: 29/05/2009 Saat 15:10 |
Gövde iyi durumdadyr temizdir.Setten kadife bir de kylyf ve hortum çykmakta.
Ak?ap kutu yeniden farksyzdyr. Setten çykan 9 nozzledan 4ü hiç kullanylmamy? (syfyr),3ü 1-2 sefer kullanylmy?tyr.Di?er 2 nozzleyn da durumlary iyidir. Setten çykan 2 sifon ?i?e,1 üstten besleme kaby hiç kullanylmamy?tyr.Bu setteki kaplarla airbrushy hem sifon feed,hem side feed hem de gravity feed olarak kullanabiliyorsunuz. Setten çykan aircan adaptörü de hiç kullanylmamy?tyr. Setten ayryca nozzlelary de?i?tirmek için bir aparat çykmaktadyr. Sette kullanmy? oldu?um tüm parçalaryn temiz çaly?yr ve iyi durumda olduklaryny garanti ediyorum. Üstten beslemeli 3 boya haznesinden küçük olan ikisi eksiktir.Kapaklary duruyor sadece.Büyük olansa hacim olarak Badger 100LG kadardyr a??a?y yukary.Di?er kaplar da temin edilebilir fiyatlary 5er lira civarynda. Fiyat 150 lira. Ankara içi dy?y tüm vatan,kargo benden. :) Görü?mek üzere.. Düzenleyen Burak - 03/06/2009 Saat 19:59 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |