![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08/11/2005 Saat 19:40 |
selam herkese ,
bayramı değerlendireyim dedim sadece... ![]() ![]() ![]() 4. foto linke çevrilmiştir. Düzenleyen carlgustav |
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
devam
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
heydrich
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Fotoğrafların beyaz ayarında biraz sorun var ama araç nefis olmuş.
Şekil olarak en sevmediğim tank olmasına rağmen boyası, eskitmesi, araç üzerindeki alet edevatlarla bu maketi çok beğendim. Elinize sağlık ![]() ![]() Düzenleyen Lonewolf |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
carlgustav
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
![]() ![]() ![]() |
Heydrich hocam;
Eline sağlık, bence herşeyiyle çok hoş bir sherman olmuş. Özellikle çıplak metal efektleri, vs. Yalnız mesajlarında 4. fotoları link yaptım onu söyleyeyim(Bir msj'da en fazla 3 foto kuralımız var ya hocam). Haa bir de fotoları çekerken ışığın daha bol olsa, ve makinanın "white balance" düğmesiyle biraz oynasan belki böyle çıkabilir: ![]() Ya da Irfan-view'da düzeltebilirsin. Ama belittiğim gibi tank, işçilik, eskitme, çok güzel. |
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Aman be abi naptin cakmak uretimine baslamissin...
![]() ![]() ![]() saglik aga ne varsa zirhlilarda var.. ![]() ![]() |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Aaaa demlik?
Valla çok güzel bir demlik olmuş ellere sağlık. Bir de ön ve arka alttan çekilen resimler hoşuma gitti, şermin sanki çok heybetli bir tankmış gibi gözükmüş, havasını bozmayalım şimdi her yere yetişmişler koca savaşta. Nezih bey, çakmak olabilir ama en azından bir öncesi nesli M3ler gibi zırhı delemeyecek bir mermi çarptığında tank sağlamken perçinler atıp aracın içinde sekerek mürettebatı öldürmüyor ve taretinde 75lik top taşıyabiliyor, oldukça gelişmiş ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
USS Enterprise
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 730 |
![]() ![]() ![]() |
Umit cok guzel olmus, ellerine saglik hocam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
heydrich
![]() ![]() ![]() |
herkese çok teşekkürler yorumlar için...
barkın üstad , biliyorum 3 resim kuralını gerçi ama , aceleden yanlış saymışız ![]() bide bi güzel çay demliyorki sormayın... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Aga sen şimdi bundan güzel bi akşam 5 çayı dioraması yaparsın.. (aman allahım gene ingilizliğim tuttu)
![]() ![]() ![]() Düzenleyen nezih |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel olmuş işçilikde harika ama beş çayının yanında biraz toz toprak va çamurda iyi gider gibi...
Elinize sağlık. |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() |
güzel olmuş sherman...
bu arada makinanın beyaz ayarı otomatikte....resimlerin bu şekilde çıkmasının sebebi,ortamda birden fazla değişik ışık kaynağının olması diye düşünüyorum...sarı ışık,beyaz ışık falan varsa makine yanlış algılamış olabilir... ![]() |
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Kompakt Canonların otomatik beyaz dengesi seçimi her zaman doğru çalışmıyor. Ben özellikle sarı ışıklı ortamlarda asla otomatik beyaz dengesi kullanmıyorum.
|
|
Kaank
|
|
![]() |
|
heydrich
![]() ![]() ![]() |
evet , birkaç ışıklı ortamda çekildi , sadece macro çekim ayarına getirerek çekim yapmıştım.öğreneceğiz zamanla makinanın ince ayarlarını (belkide...)
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
mekineli tüfekin ucu deline
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |