Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: uzun zamandyr yeni maket yok | |
Yazar | Mesaj |
kaanka99
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15/01/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Konu: uzun zamandyr yeni maket yok Gönderim Zamanı: 12/02/2009 Saat 01:17 |
Selam Arkada?lar
Farkyndamysynyz uzun zamandyr araba maketleriyle u?rasan arkadaslar göremiyoruz.Küresel kriz bizidemi vurdu acaba!!!Hem soruyu sorayym hem cevap vereyim isterseniz.Evet malesef euro ve dolaryn yükseli?iyle maket ve yan malzemelerin a?yry fiyat arty?y bence bizi ciddi bir biçimde etkiledi.Geçen gün bir astar tamiya sprey,clear ve black boyaya tam 37 tl verdim.Maketler ise 40-80 tl arasynda deyi?iyor.yani bi maket çykarmak a?agy yukary 50-60 tl yi buluyor.Artyk maket yapmak bir hobiden cok lüks eylence aracyna dönü?tü.Allah bu i?e gönul vermi? insanlara bol kazançlar versin...Daha ne diyeyimkii bu duruma!!!! Herkese selamlar...... |
|
kaanka99
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15/01/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Gönderim Zamanı: 12/02/2009 Saat 01:28 |
Yakl?yk 5 6 aydyr sitede yapylmy? maket yok arkada?lar ....Yoksa bu site kapalymy!!Hadi arkada?lar spc.uk.org den ne farkymyz var.Herkez çykarsyn yaptyklaryny......
|
|
sunaytuna
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
Gönderim Zamanı: 10/07/2009 Saat 08:25 |
do?rusu bu konuda iki görü?üm var.. 1.si maddi kysytlylyk 2.si zaman yoklu?u.. i?e ba?lamadan önce her gun 5 6 saatimi ayyrabiliyordum.Ancak ?imdi ak?am gelince eve hiç bu i?lere kalky?asym yok. bunun yanynda haftasonu yapma fikri bile yazdan kaynakly sekteye u?rady.. gezme daha a?yr basyyor :)... benim açymdan ise 2 sorun var biri zaman di?eride malzeme kysytlyly?y.. elimde 2 tane daha kutusu yeny acylmys 1/20 tamiya ferrari modelleri var, U bot var byr tane yapymy bekleyen.. masada 4 maket ancak bende 0 zaman :)
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |